friday

Hej hej hej :D



Idag är det fredag och heeelg. Skönt som in i bomben. Men inte får man vila för det , jobb lördag söndag.


Idag ska jag bara ta det lugnt , var menat till att bli en festkväll men blev så opepp på vädret osv. Och jag hade ju självklart lovat föräldrarna att köra dem till sitt vart dem ska ikväll, halv 10. Hade inte kunnat förfesta eller något isåfall. Så jag ska köra och hämta baby sen så vi kommer bara vara hemma och äta gott och mysa.

Längtar till sommaren som in i bomben för då kommer det hända en massa roliga grejer. Man kan vara ute sent på kvällarna osv. Mycket fest och roligt med the klassmates :P



Ha en bra fredag , // Sandyliciooous

Gamla godingar får dig att tänka tillbaka

Sitter nu hemma hos min baby !!

Hans dumma tvbox funkar inte så vi kan inte titta på tv. Får bli datorn och mys istället. Sitter och väntar på att han ska komma ut ur duschen nu bara. Underhåller mig just nu med Justin Timberlake, Uscher och lite andra godingar. Gamla låtar är bästa av allt. Man får massor av gamla minnen som kommer tillbaka när man lyssnar. Både bra och dåliga !


Var ju ute på ikea osv. innan idag. Hittade vad jag skulle till mamma men hittade inget till mig själv. När jag kom dit fick jag bara som lust att vara hemma och inte gå där och stroka helt ensam. Så jag köpte vad jag skulle till mamma och sen körde jag och handlade lite god mat på maxi sen åkte jag hem och gottade ner mig i soffan istället. Lagade lite mat till mig själv sen åkte jag hit.


Tidigt upp imorgon till bissingdoktorn...

Ledig dag

Goddag på er :)


Idag är jag ju som sagt ledig från skolan. Så nu har jag städat på mitt rum lite och ska hoppa in i duschen , sen ska jag köra ut till MAxi råå och hämta mammas kort. Sen blir det  IKEA  och leta efter en grej till mamma och kolla på lite grejer till mig själv kanske, får se ! Jag behöver en tvättkorg. Sen ska jag hem och slappa och typ vänta in tiden tills jag ska köra hem till min baby ikväll.

Ska till tandläkaren tjugo över nio imorgon bitti. Sen ska jag träffa tjejerna på skolan och vi ska försöka köra igenom vårt projektarbete. Vi måste sätta ihop hela grejen nu. Det blir kanske lite fest imorgon kväll med , får se har inte riktigt bestämt mig än om jag har lust eller om det lockar mer med en kväll hemma bara. Har lovat min mamma och hennes kille att köra dem också . Vi får vell se vad som händer :)


Ha en bra dag !! / sandyliciooous


Snökaos

Usch , just nu dräller det ner en massa snö här och man blir vädigt deppad av det faktiskt. Men snart kommer min storasyster och hennes kille hit och antagligen livar upp stämningen.

Den skönaste tanken just nu : Långhelg , det var sista dagen för mig idag i skolan. Är ledig torsdag och fredag. Underbart! Men ska endån till skolan på fredag för att sätta ihop vårt projektarbete. Har delredovisning nästa vecka så vi måste ju träna lite innan.


Känns nästan som att jag håller på att bli lite sjuk :(

"Jag trodde att jag var försenad"

Hej ..


Idag har det varit en lagom bra dag. Dagen började med att mamma försökte väcka mig och jag i princip kastade mig upp ur sängen. Trodde att jag var försenad. Men det var jag inte.. Mamma frågade : Vad gör du så för ? haha ! Började 10 över 10. Då hade vi först Religion. Sen hade vi lunch , dans och skulle haft näringslära men hade huvudvärk så jag fick gå hem. När jag kom hem somnade jag i min soffa på direkten.

Började sen jobba klockan fem. Men jobbade bara till kvart i 8 så det var inte så farligt. Trodde först att jag skulle jobba till tio men det var det inte visst. Det var rätt mycket folk idag också. Så det var skönt att jag fick komma hem i tid.
Har precis tittat på Paradise hotel. Det är sjukt vad mycket oväntat det händer , men det är ju det som gör det kul med. Enligt min egen mening så tycker jag att jackie och Christoffer ska vinna. Dem har varit där enda från början så det är dem som är värdigast vinnare. Vi får vell se vad som händer nästa vecka. Wiho !


Nu blir det sängen. Lång dag väntar imorgon , usch !! Sov gott sötnosar // sandyliciooous


Shoppingrunda ensam , skönt eller tråkigt ?

Hejsan ..

Kom hem från min lilla shoppingrunda för ett tag sedan. Körde först ut till Familia. Jag gick in på JULA först och köpte en ny ed hardy luktegott till min bil. Sen gick jag in på Familia och tittade i lite affärer. Köpte ett par fina grejer. Sen körde jag iväg till väla efter det. Lite tråkigt att gå ensam men endån så skönt då man kan göra exakt vad man vill och ta hur lång tid på sig som helst. Vad tycker du , är det skönt eller tråkigt att shoppa ensam!?  Ska visa vad jag köpte.


Randig tröja , JC. Linne , Cubus. Halsduk, JC.


Legging med dragkedja , fick av mamma häromdagen. Kommer från Tippy. Leggingsen till höger har jag köpt på JC.


Mysstrumpor , kappahl. Strumpor, Cubus.





Armband med 2 berlocker , Ur&penn.


Är nöjd med mina köp idag , lite så vardagliga men ändån fina. Nu ska jag gå in i duschen. Klockan tio är det dags för Paradise hotel. Ska sätta mig i min soffa och mysa ner mig sen :) See ya later !!


Kändes som att jag skulle kräkas

Hej allihopa !!


Idag har jag varit i skolan. Började idag med vårt nya schema så nu är mina måndagar så långa. Började dagen med dans och det gick skitbra , älskar vår dans. Sen började jag på näringslära idag , det är individuellt val och det verkade helt ok. Ska typ ta med mig skräp till imorgon där det står innehållsförteckning på. Det handlar antagligen om vad man stoppar i sig !? Efter det hade vi lunch. Sen svenska, och jag måste säga att jag nästan ville kräkas på vår lärare för uppgiften vi fick. Usch , det är sånna hemska uppsatser som gör att man bara vill sluta och aldrig komma tillbaka , men ska nog ta tag i det också. Sånt är ju livet , man måste ta tag i det annars blir det aldrig gjort. Men inte idag ! haha..


Ungefär såhär känner jag för skolarbete. !!


Efter skolan var jag duktig. Jag körde och tvättade min bil , så nu är den blank och fin. Det blir ju så mycket salt och skit på bilen på vintern. Såg ut som en riktig smutsgris innan. Men nu har jag det gjort.

Nu ska jag göra mig i ordning , tänkte att jag skulle köra ut till familia. Ska kolla på BELLBOX om dem har kvar lanza´s serum lite billigt. Eller om dem har något annat bra för håret. Skriver mer sen...// sandyliciooous



Skolan kommer bli mitt hem dessa 2 veckorna

Nu har jag kommit hem till baby , vi har ätit för ett litet tag sedan och ska titta på film nu. Jag även skickat iväg lite mail osv.

Imorgon är det skola och vi börjar på vårt nya schema. Det blev inte så mycket förändring i det nya schemat förutom vilka lektioner vi har. Ser fram emot vår slutproduktion som vi ska ha varje onsdag och torsdag eftermiddag. Vi har bestämt att det ska bli en dans- och teater föreställnin. Det kommer nog bli skitbra.

Måste även sätta igång ordentligt med vårt projektarbete. Vi ska ha delredovisning om två veckor och vi har inte ens börjat sätta ihop våra scener än. Vi har jättemycket kvar innan så vi kommer att vara busy denna och nästa vecka. Vi har ju redivisning om en månad av hela vårt projektarbete , aahh stress !!



Nu ska jag gå tillbaka till min älskling som ligger i soffan!! Sov gott så hörs vi imorgon // sandyliciooous


Helgens slut..

Hello

Nu är jag hemma igen. Ska snart in i duschen sen ska jag bege mig hem till min pojkvän. Det blir nog film och mys ikväll. Har ju jobbat hela helgen så vi har inte haft så mycket tid för varandra. Men jag är glad ändån för jag har ju tjänat pengar. Har bestämt mig för att jag ska spara undan allt jag tjänar på jobbet nu. Kommer vara rik lagom till studenten. Kanske ska spela lite på lotto med så att man blir ännu rikare. Får ta en funderare på det!! Haha


Hoppas ni har haft en bra helg med mycket skoj. Vi hörs sen !! // sandy

Looking like a tomato ....

Hej .


Kom hem för ett tag sedan , har tagit mig lite mat och sitter just nu med rumpan lång ner i soffan och känner att jag kommer somna snart.. Ser ut som en tomat i huvudet efter solningen. Det var nya rör och allt så det blev antagligen lite mer färg än vanligt. Vill inte ens tänka på tjejen som solade innan mig ser ut nu ikväll. Efter att hon solat i 8 minuter först i intensivsolarium så stoppade hon på med 5 minuter till(med nya rör dessutom) jag tror att hon har rätt ont nu faktiskt.

Konstigt nog så hade vi riktigt mycket att göra på jobbet idag. Konstigt för att det är helgen innan lönehelg. Folk borde ju vara utfattiga nu efter jul och nyår liksom, eller !? Har stått i kassan hela kvällen. Känns som att mitt humör har svängt upp och ner hela dagen. Antar vell att jag är trött och att jag igentligen måste göra en massor med läxor som ska vara inlämnat nästa vecka. Så skönt det ska bli att slippa läxor efter studenten.




Nu ska jag kanske köra bort till Statoil och köpa lite godis och tanka min bil. Skriver mer sen sweeties :)


hårt arbetande kvinna ;)

Så nu har jag gjort vid mig lite och ska snart köra till jobbet. Hoppas att det blir lagom folk ikväll , orkar inte med en jättestressig kväll. Ska ju som sagt upp tidigt imorgon för att börja jobba vid 12. Ja så kan det vara!

 


Hoppas ni får en bra lördagskväll vad ni nu än ska göra jobba/festa eller mysa :)

På solarieöarna !!

Godmorgon alla !!

Jag har nyss kommit hem , var hemma hos baby , men han skulle iväg och spela innebandy och hans tvbox och internet slutade fungera så jag åkte hem , hade inget annat för mig då liksom. Har tänkt mig att jag ska åka en runda till Solarieöarna. Ikväll blir det jobb och inte något roligt att skriva alls.

Vi tittade på 2012 igår , den var inte så jättebra faktiskt , överdriven och bara för mycket. Jag hade varje fall inte slösat pengar på den filmen på bio varje fall.


Sådär lite halvtråkig dag , men det får man stå ut med , roligare när lönelappen kommer. Då är det jättekul :P hahah !


Nu sticker jag iväg till solarieöarna ett tag. puss&kram // sandy


Sommar sommar sommar

Godmorgon godmorgon !!


Vaknade för ungefär en timme sedan. Somnade rätt sent eftersom jag somnade på soffan igår och sen hade jag svårt att somna på kvällen. Men det gör ju inte något att jag sov lite längra idag eftersom jag inte har någon skola idag. Riktigt nice!

Nu ska jag gå in och ta mig en lång och skön dusch. Börjar jobba klockan fyra så jag har någon timme att slå ihjäl innan jag ska jobba , ska försöka få ordning på mitt rum också , mycket kläder att hänga in i garderoben. Jobbar hela helgen så har inte så mycket tid till att städa.

Just nu vill jag bara ha sommar. Vill kunna sitta ute i trädgården och äta frukost på morgonen. Vill kunna ta en mysig sen utekväll med mina vänner och slippa bära med mig min tunga jacka överallt. Gå barfota , i pumps och allt utan att frysa skiten ur mig. Jag är DESPERAT efter sommaren nu !!!!


Längtan, vill sola och bada.... :(

Denna våren och sommaren kommer hända mycket roliga grejer.  Studentfester , studenten , jag ska bli moster, och mkt mer .. ja en massa roliga händelser kommer ske denna våren och sommaren som jag ser fram emot. Vinter är inte en bra årstid för mig. usch ja !!


take care // sandyliciooous

Godnatt

Nu ska jag sjunka ner i soffan och titta på tv. Har ingen skola imorgon och det blir kanske att åka till Malmö med mamma. Får se , jobbar på kvällen kan vara skönt att vara hemma också bara. Får se !!



Vi hörs imorgon , sov gott !! // sandy

Flummig torsdag..

Godagens !!


Nu har jag gjort mig i ordning för att jag och mamma ska åka iväg och hämta ett skåp som hon har köpt i en butik i Fjärestad. Sen ska vi nog åka ut till väla och sysselsätta oss. :P


Idag har jag varit i skolan , började dagen med lite tråkig svenska , sen hade vi balett som gick sisådär. Det har varit en riktigt riktigt flummig dag i skolan. Alla var nog trötta efter igår. Sen hade vi lunch, satt och pratade om massa gamla minnen sen vi var uppe hos min pappa i Göteborg. Efter lunchen gick vi upp i danssalen och hade lite samling och vi fick skriva utvärdering för vår Komposition och improvisaton. Sen fick vi våra betyg för våra solo och hela ämnet. Jag fick VG och det är jag glad för. Men hade ju självklart ställt in mig på att jag skulle få MVG men man ska ju vara nöjd att det inte var ett G varje fall. Men hon hade positiv kritik och tyckte att jag hade komposition i blodet och det är ju positivt.


Nu ska jag kila :) Ha en bra dag !! // Sandy

Zombie-Sandy

Hej !!


Är ni spända på hur det gick för mig på solot idag ?

Det gick helt ok , glömde bort mig en gång och det såg lite dumt ut men jag är annars nöjd med hur det blev. Shit happens liksom. Alla glömmer bort sig ibland. Jag har det inspelat så jag tänkte försöka få upp det på bloggen men är lite osäker på hur man lägger in det. Men ska försöka , inte idag men någon dag i helgen när jag har lite mer tid för att kolla hur man gör. Men ni kan ju självklart få se en bild på hur jag såg ut idag.


Man måste gå in för rollen , haha !




Nu ska jag åka hem till min älskling och slappa. Mysigt !! <3

Vi hörs sen // sandyliciooous

Solo = helt ensam

Ska stå helt ensam på scen idag , har ingen att förlita mig på ifall något skulle gå fel. Ahh , nu kommer nervositeten , fjärilar i magen och allt. Men det ska nog gå bra , vill bara ha det överstökat nu.


Skriver mer senare :) ha en bra dag // sandyliciooous


Smycka upp din vardag...



Köpte nytt mobilsmycke igår. Tycker det är jättefint och man blir ju extra glad av sött glitter som man ser varje gång man tar upp mobilen.

Nu blir det en snabb dusch , hänga tvätt och titta paradise hotel sen sängen. Have2hurry !! Hörs imorgon !!



Sov gott // sandyliciooous


vad fick jag på posten ?



Mina nya fina skor som ska användas på studenten. Satt lite läst upp mot benet men har sytt in spännena så nu sitter dem som en smäck på foten. Som jag längtar till studenten :) :) :) !!



Dem är från Have2have.se

Jag dödade dem ...

Fick en liten ide om att jag skulle baka muffins idag efter skolan. Fick först bara sticka bort till affären för att köpa Dinkelmjöl. Sen kunde jag sätta igång på direkten att baka mina nyttiga hallonmuffins. Smeten blev jättebra och jag la upp allt i formar och in i ugnen. Det såg bra ut till en början men sen planade mina muffins ut med formen. Konstigt för jag hade följt receptet till punkt och pricka. Dem var ju faktiskt lite goda endån , men kladdiga. Så det fick bli ett glas med saft för mig istället.




Ibland måste man erkänna att man har misslyckats. Idag misslyckades jag strort med mina muffins :( och ja , jag hade rätt värme. Fattar inte vad som blev fel !!?


Testade med lite hallon och choklad ovanpå sådär lite fint , men nej det smakade inte bättre för det!!


Nu ska jag lägga mig framför tvn , sen efter fem ska jag köra och hämta en sak som ni ska få se sen!! Och gå igenom min dans, soloredovisning imorgon. Kankse ska köra bort till buttericks sen också för att köpa blodpiller till min dans. Ska ju vara zombie och man måste ju ha lite blod då också.  Vi får se vad jag göra , skriver mer senare varje fall.


// sandyliciooous


Min måndag ..

Hejsan.

Har inte skrivit nu på vad blir det kanske två dagar !? Jag har faktiskt inte varit hemma och jag har jobbat och jag har varit hos min baby. För mycket att göra helt enkelt. Men så är det , nu är ju skolan igång ordentligt igen.


Idag har jag först varit i skolan , sen körde vi min storasyster till sin skola och fixade med en massa grejer. Vi var på skroten och skrotade en bil. Jag, mamma och hennes kille gick runt bland alla bilar och tittade. Jag tyckte det var lite läskigt för t.ex  om det är någon som kanske har dött i någon bil. Det var lite skum känsla som tex om man går på en kyrkogård. Efter det fick vi köra tillbaka till hennes skola igen och lämna hennes nycklar. Gick upp på hennes rum och skrev en liten fin lapp till henne. Vill ha hem henne nu. Saknar att bo ensamt barn hemma.

Sen åkte jag och mamma till center syd. Fick med mig några riktigt bra fynd hem :) (restrea)

Nu ska jag äta lite , det blir nog tidigt i säng ikväll jag är helt slutkörd i huvudet. Och ska ju upp till tandläkaren imon bitti.


// sandyliciooous


Spelkväll

Godmorgon , eller god för middag kanske man ska säga.!?

Jag har varje fall vaknar för ingefär 45 minuter sedan. Lite ångest på det kan man nog säga. Skulle hjälpt syrran och flytta idag men det blev ej så. Men nu är kvälllen bestämd varje fall. Ska hem till pappa med min älskling syrran o hennes kille och ät lite god mat och spela spel (somvanligt). Men vi har ju fått hem det nya spelet som vi beställde. Så det blir en runda med det. Och kanske några andra spel. 





Nu ska vi äta "frukost" , så vi hörs senare.. // sandy

Spelkväll

Godmorgon , eller god för middag kanske man ska säga.!?

Jag har varje fall vaknar för ingefär 45 minuter sedan. Lite ångest på det kan man nog säga. Skulle hjälpt syrran och flytta idag men det blev ej så. Men nu är kvälllen bestämd varje fall. Ska hem till pappa med min älskling syrran o hennes kille och ät lite god mat och spela spel (somvanligt). Men vi har ju fått hem det nya spelet som vi beställde. Så det blir en runda med det. Och kanske några andra spel. 





Nu ska vi äta "frukost" , så vi hörs senare.. // sandy

God natt..

Nu är det dags att gå och lägga sig. Imon är det flytt som gäller. Så ställer klockan på halv 9 så man kan gå upp och äta en stadig frukost.

Vi hörs imorgon :)

Getting my baby home

Nu ska jag köra iväg för att hämta min baby. Det blev inget IKEA. Men det var bara bra då sparade jag dem pengarna. Men måste fortfarande ha en tvättkorg ändån..


Fredagar är bra !!


Its friday people

Hejsan hoppsan , idag är det fredag minsann och det tycker jag är underbart skönt. Slutade tidigt från skolan idag så jag körde hem och har precis städat klart på mitt rum. Så mysigt och skönt det är när det är fint på rummet. Var duktig och dammsugade upp alla små dammtussar också. Nu ska jag bara gå ut och sortera allr skräp jag lyckades få ihop. Duktigt sandy !

Min dag började med moderna dans. Det gick bra men jag känner att mitt balanssinne har blivit jättekasst. Undrar varför!? Sen hade vi danshistoria och även om man går dans och är intresserad av det så är det nästa som att man ska somna på varenda danshistorie lektion. Usch ja. Men efter det blev det lunch och projektarbete, men vi bestämde oss för att skippa det idag och gå hem för vi hade inte vår musik där så att vi kunde göra våra danser , och vi alla var riktigt sletna.


Nu har jag  tänkt att jag kanske ska köra iväg till IKEA en runda för att se om jag kan hitta en fin tvättkorg. Jag behöver verkligen det. Sen ska jag hämta min älskling. Vi ska antagligen bara slappa idag , ska upp tidigt imon för att hjälpa syrran och flytta. Sen blir det nog lite mat och spel på kvällen antar jag. Baby har fått hem sitt nya spel, Qube- utan tvekan. Jätteroligt spel så det blir nog någon omgång imorgon.


Tänkte bara önska alla en trevlig fredag, vi hörs senare !!

Ta hand om er sålänge // Sandyliciooous

Massa tjat..

Sitter och tittar på "you, mee and dupree" just nu. Bra film, jag älskar Dupree han är så bra, tycker att han är gullig på något sätt. Sitter och klämmer i mig en apelsin till filmen , bättre än chips och godis. Snart blir det vell dags för en nattdusch sen kallar sängen.

Måste bara säga att min plattång är bäst. I början kände jag att den var lite sisådär, men nu när jag har hunnit använda den ett par gånger blir den bara bättre och bättre. Jag brukar duscha på kvällarna innan jag går och lägger mig för att jag vet att jag inte hinner innan jag sticker till skolan. Och det brukar oftast bli så att jag inte orkar föna håret på kvällen så jag smetar i lite Straight & Easy balm från nivea i håret innan jag lägger mig så blir det mjukt och frissar inte eller vad man ska säga. Då när jag vaknar brukar oftast håret se ut som en hmm ja svintoboll. Och då tar jag bara i lite av mitt nya värmesprej från GA.MA och plattar håret och det blir superrakt ,  och glansigt love it ! Älskar min nya plattång..




Har en massa olika produkter som man kan använda som värmeskydd och som gör håret mjukt. Men det är bara tre av dessa jag använder. Mest sånt som står i garderoben bara. Lanzas treatment kräm luktar så sagolikt gott alltså. Jag är lite sån jag testar mig fram hela tiden , men har nog börjat inse lite att man får köpa lite dyrare grejer för att det ska vara bra för håret. Men vem har råd med typ shampoo , balsam och inpackningar för flera hundra i månaden, ja även fast vissa säger att man ska prioritera håret typ i första hand. Jag tycker billiga vanliga shampoo och inpackningar är minst lika bra faktiskt..


Oj med tjat det blev nu. Dags för dusch sen läggdags. Sov gott allihopa.// sandyliciooous
  



Slut i rutan

Vaknade försent imorse och kom lite sent till skolan. Men jag hann varje fall till baletten. Det gick vell sisådär, det blev mest flumm av lektionen. Sen hade vi lunch, efter det var det dags för vår sista improvisation och komposition lektion. Vi hade varsin kvart som dansare och koreograf sen fick vi "ge över" dansen till vår dansare och önska dem lycka till. Sen fick vi jobba enskilt med våra danser. Körde min dans flera gånger om och efter ett tag blev det tråkigt så det blev lite prat istället.Kan inte hjälpas när det blir långa eftermiddagar i skolan. Det blir lätt att man tappar koncentrationen efter ngn timme. 

Efter skolan när jag kom hem gjorde jag lite mat det behövdes verkligen. Det var soppa idag i skolan och det var ingen god soppa heller så det blev lite kycklingfile med grekisk sallad när jag kom hem.  


Sitter just nu och slappar framför tvn. Ska nog städa lite på mitt rum nu. Kan inte bara sitta och slappa hela dagarna efter skolan. Imorgon är det fredag , underbart.! Då ska jag få träffa min baby <3




// sandyliciooous

Stressfactor ...

shoo.. vilken dag !!

Gick upp när klockan ringde imorse !!! stor applåd till mig tack :P Kom i tid till skolan. Idag var det en bättre dag än igår faktiskt, är på bättre humör idag med.

Jag skrev ju innan idag att jag hade balett idag. Det hade vi inte utan vi hade jazz och det är bara jag som är allmänt förvirrad och snurrig i huvudet. Dansen gick bra. Vi fick ny uppvärming och ny diagonal. Det var kul faktiskt. Känns bara som att hjärnan är som en liten skrutt dem dagarna vi får nya saker i skolan. Sen hade vi vårt sista koreografi tillfälle idag med våra solon. Nu har vi bara imorgon kvar och det är bara dansaren själv som ska arbeta då, och sen ska det visas upp nästa vecka på onsdag. Jag ska vara en zombie typ. Det ska handla om en lite flicka som ligger och sover som vaknar i sin mardröm som en zombie. Det är en dans lite åt det moderna hållet och jag trivs faktiskt bra med den. Min dans som jag har gjort till elin i klassen handlar om en kille som typ sitter fast i "skiten" (hans dåliga liv) och vill bort från det livet, men lyckas inte till slut och faller tillbaka. Detta ska vi då försöka skildra med en vit matta på det svarta golvet. Som att mattan är där han har fastnat. Jag är jättejättenöjd med min dans och min dansare dansar den riiiktigt bra. DEt är mer av en Hiphop/street dans.


Efter skolan blev det jobb för min del , och nu är jag hemma har ätit och ska nu in i duschen...



Godnatt.... Vi hörs imorgon friends <3

Skolan

Sitter i skolan just nu. Har religion, vi håller på med massa frågor men ska göra klart det sen när jag kommer hem istället för jag har inte min bok här. Skönare att göra det hemma med. Om jag är klar med det och har lämnat in det innan onsdag nästa vecka får jag en skön sovmorgon. Och det får man ju inte missa..

Jaha , vad ska man hitta på idag då efter skolan? måste hitta på något för att hålla mig vaken. Råkade somna vid nio igår, vaknade 20 över tio och hade missat av paradise hotel. Ajaj, och senare på kvällen hade jag jättesvårt att somna. Usch ja, somnade nog inte från 2 halv 3. Men ikväll ska jag hem till älskling och sova där så då går det säkert lättare :)


Om ett tag ska vi ha balett och idag orkar jag inget.....




Vad ska ni göra idag ?

okunnig sandy

Vet ej riktigt vad jag gör med reklamen just nu , hahha ! jag måste ha tid och ork med att fixa det. det får bli snart !!

Dålig dag ...

Usch , idag är det en sån dålig dag. Vill bara sova. Fryser och är på lite nerstämt humör. Inte roligt alls !! Kanske är för att skolan har startat. Tur att det bara är några månader kvar. Vill bara sluta nu. Men ska ta på mig jacka och skor nu för att köra iväg och handla. Hade velat att min baby inte skulle jobbat idag. Saknar han så mycket. Skulle varit mysigt att ha han här hos mig så han hade kunnat värma mig..


Vissa dagar får man ha när man inte känner sig helt hundra. Oftast är jag på jättebra humör och är glad. När jag kommer hem efter handlingen ska jag ta mig en varm lång underbart skön dusch. Kan vara skönt när man fryser. Kanske ett varmt bad kanske ... vi får se !! Skriver mer sen...


Lets go to bed

Hejsan ,

just nu sitter jag och tittar på Paradise hotel. Efter det ska jag gå in i duschen och ta en varm och skön dusch. Det sak bli så skönt , var och köpte nytt shampoo, balsam och duschcreme innan. Visst längtar man bara efter duschen när man har handlat nya duschgrejer :) Det ska bli skönt att lägga sig  , måste till skolan imon och jag måste måste måste komma upp i tid imon bitti. Börjar rätt tidigt imon och jag har en lagom lång dag framför mig. Ska försöka hitta på något imon för att kunna somna i tid och vända tillbaka på dygnet igen.

Yes äntligen åkte Dalin ut från Paradise hotel. Och Franscesca är tillbaka. :S Vart ska allt sluta ?





Nu blir det duschen och sen sandy och vovve mysa i  bingen på direkten, älskar min vovve :) Godnatt // Sandy





Back to basics....

Förlåt för kass uppdatering , har inte varit hemma osv. Haft mycket grejer med jobb osv. Har jobbat sen i fredags.

Idag var jag hemma från skolan , kände mig lite krasslig när jag vaknade imorse och hade bara en lektion idag så kändes inte så jättelönt. Jag har lagt tid på skolarbeten idag istället och är äntligen klar med min uppsats till danshistorian på fredag , nu behöver jag inte bry mig om det alls i veckan. Så himla skönt! Nu har jag bara några texter jag ska läsa igenom och skriva lite sen är det finito.
Nästa vecka har vi redovisningför våra solodanser. Hoppas att det går bra.


Ja nu är ju allt tillbaka till det normala igen och jag är inne på sista terminen av min skolgång. Det känns sjukt skönt men på samma gång väldigt konstigt. Jag ska aldrig gå i skolan igen liksom! Jo om jag fortsätter och plugga men ska jag plugga något så är det ju makeup eller dansen liksom.


Bina kom ju till min syrra i lördags när vi hade spel/myskväll. Sen sov hon hos mig och vi låg typ hela natten och pratade och smed våra planer på att starta något tillsammans. Hon går ju frisörlinjen på Petri i 2an. När hon går sitt tredje år kan jag gå mina kurser osv som behövs sen kan vi starta tillsammans när hon gått ut. Skitbra ide liksom :)


Bild på oss för länge länge sedan! ILY <3




Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Vad har ni gjort idag ? // sandy



Alla MÅSTE ha en rolig/barnslig sida..

Hej :)

Idag har jag jobbat i ett par timmar, Sen åkte jag hem åt lite mat och sen direkt in i duschen. Fick testat min nya plattång idag. Den var helt okej faktiskt , ångrar mig att jag inte köpte den som hade högre värme. Men den är överlägset bättre än min gamla plattång från Vival sasoon. Mitt hår blev jättelent av den nya plattången också. Jag är nöjd. Det är viktigt att man bryr sig om sitt hår. Specielt när man bleker det.



Har suttit och fjöntat mig lite i webcam ett tag nu :P













Är hemma hos syrran och hennes kille nu för en mys/spelkväll. Och nu blev det dags att äta. Syrran har lagat massa god mat , sen ska vi spela spel. Och min bina kommer hit och joinar oss!!" <3



Ha en bra kväll / Sandyliciooous


PLAY THE GAME

Nu har vår lilla spelkväll avslutats. Efter jobb körde jag och hämtade baby , sen körde vi och handlade på maxi. Jag hade pratat med syrran och hennes kille om vi skulle äta något tillsammans på kvällen. Och det ville dem. Så vi körde ner i stan och mötte upp dem. Vi satt oss på en kinaresturang och åt gott och snackade massor. Det var jättemysigt. Efter att vi blivit runda och goa åkte vi hem till mig och har precis spelat klart vårt spel. Det blev ett par timmars spel och skratt. Spelet vi spelade heter Med andra ord. Det kan bli ganska galet faktiskt.



Imorgon har vi också bestämt att vi ska ha lite myskväll/spelkväll. Jag älskar att spela spel. Jag tycker det är riktigt roligt. Vi har även beställt hem ett nytt spel som heter Utan tvekan. Vi beställde det förra helgen men vi fick inte det denna veckan. Jättetråkigt. Det spelet är jätteroligt för man får inte säga ja, nej eller tveka. Det gick inte så bra sist för mig när kusinen hade spelet med sig , det slutade med att jag gick därifrån för att jag blev sur.(dålig förlorare)



Nu ska jag och baby titta lite tv sen ska vi gå och lägga oss för imon är det jobb för min del. Hoppas ni haft en lika bra fredag som jag har haft.  Take care // Sandyliciooous

 


paket på posten

Hejsan hoppsan :D

Har nyss kommit hem från jobb osv. På vägen hem var jag inom posten och hämtade ett paket. Vad kan det vara i detta paket då ?:) Vi får vell se !!


Ny plattång från GA.MA och värmeskyddsprej också från GA.MA.


Vi får vell se hur den funkar, ska testa den lite senare men jag hoppas att resultatet är lika bra som jag tror att det ska vara. Dessa kan du hitta på Lykos hemsida , där finns det allt du kan tänka dej till knoppen på kroppen :P


Vi får vell se ...!


Min bästa julklapp ever!!

Har glömt berätta vad jag fick i julklapp av min baby <3



Biljetter till The Last Bounce...!  Jag har velat titta på Bounce ganska länge men har aldrig tagit tag i det för man har varit tvungen att åka upp till stockholm osv. Men nu fick jag höra att denna gången var den sista uppträdandet dem ska göra innan dem splittras. Och jag önskade mig biljetter i julklapp av min baby. Vi var inne och kollade på Ticnet och där var knappast några biljetter alls kvar så vi la det på hyllan , men jag hade ändån lite förhoppning av att jag skulle få det i julklapp. Men när jag såg en stor julklapp under granen som det lät konstigt ifrån när jag klämde och skakade på den tappade jag hoppet om att det var dem biljetterna. Men på julafton visade det sig att det var två små biljetter till The Last Bounce som låg i det stora paketet tillsammans med fullt av stenar. Min baby hade varit så finurlig och fått mig att tro att det var något annat i paketet. Detta var en väldigt bra julklapp. Och vi kommer också få en mysig helg i Stockholm hos kusinerna på köpet. Och jag har faktiskt aldrig varit i globen heller. Så kul det ska bli :)


Tack baby <3

Nighty night !

God kväll.


Nu har jag "pluggat" hela kvällen. Försökt så gott det går varje fall. Jag känner att jag är så sjukt dålig på att plugga, men jag försöker så gott det går. Vill inte ha ig och om man försöker så att man får ett g så räcker det för mig. Ska skriva en uppsats om dans typ. Man får välja vad som helst i princip vad man ska skriva om. Jag har valt att skriva en uppsats om en ballerinas balettskor. Men hur ska jag göra det. hmm? Ngt förslag på vad man kan döpa den till ? Jag får nog klura på det lite till tror jag.


Kanske någon har något förslag på vad jag hade kunnat döpa uppsatsen till ?



Snart slut

Snart tar lovet slut och det är tillbaka till verkligheten. Lite trisst men denna terminen kommer nog gå väldigt snabbt. Sen är det studenten!! åhh vad jag längtar , min klänning hänger redo i garderoben och jag bara längtar så mycket att få ha den på mig. Men först måste jag ta tag i en del grejer som t.ex att just nu måste jag plugga. Jag har plugg som jag skulle lämnat in redan innan jag gick på lov och det är inte klart. Och en uppgift på danshistorian som ska vara på tre A4 sidor. Men det ska jag klara av det med.


Så nu måste jag plugga. Skriver lite senare!! <3






en aning misslyckat.

Lyckades somna igår efter ett tag , men lyckades mindre med att vakna till min klocka imorse. Nä då vaknar jag klockan 2 istället. Ajaj



Nu ska jag ta på mig varma kläder och skor för att ge mig ut med hundarna på en liten promenad. Dem älskar snön men får lätt kramp av att det är så kallt. Men då får man bara gå en lite mindre runda än vanligt eller så får man bära dem helt enkelt, och det känns väll olönt :P Dem ligger här i soffan med mig , jag sa för typ 10 minuter sedan att vi skulle gå ut och dem hoppade upp hos mig båda två för att dem blev så glada , haha! Sen satt jag mig för att skriva bloggen :) men nu ska jag hasa mig ut.



Hoppas ni får en bra dag // sandyliciooous


Sömnproblem ?



Usch ... nu har klockan hunnit slå 4 på natten och jag har inte somnat. Detta är jobbigt!! Jag lyckades heller inte vakna till klockan imorse , men gör ett nytt försök imorgon. Vi får vell se om jag kommer upp eller ej !


Ska försöka sova nu , ska stänga ner min lilla dator och lägga mig till ro och typ räkna får eller något! Andra tips som funkar ?



Sov gott :)

Ut från paradiset !!

Hejsan hejsan.


Har ni haft en bra dag?


Har precis tittat på Paradise hotel. Är det någon mer än jag som äcklar sig riktigt mycket på dalin, den nya tjejen.  Tycker att hon ska få åka ut och inte komma tillbaka. Uhe !! Likadant om stefan , förut var han min favoritkille i huset men nu tycker jag  att han kan ta dalin i handen och gå med henne därifrån. Vafan sysslade han med igår  :S Hans kommentar i aftonbladet : är man singel så får man passa på !! 

 Jag fick en liten tår i ögat i dagens parceremoni. Sorgligt att Anneli fick åka hem. Skulle skickat hem dalin istället !!


Sömntuta..

                                                                  Godmorgon.!"


Har för ett tag sedan stigit ur duschen och ätit lite frukost. Somnade inte fråns vid 4-5 tiden inatt , låg bara och vände och vred hela natten. Kunde absolut inte somna ! Men lyckades till slut och jag vaknade vid 12 ungefär. Måste  vända tillbaka dygnet nu innan jag börjar skolan. Jag är en riktig sömntuta på loven. Och glömmer lätt bort vilken dag det är med.


Idag har jag en rolig dag framför mig med nya spännande saker. Men vad det är tänker jag inte berätta här i bloggen än. Det är för tidigt för att veta hur det blir med den saken.  Ni får vell se sen :P



Nu ska jag göra mig i ordning.  Ha en bra dag // sandy


rea rea rea rea rea rea rea rea

Tänkte jag skulle göra ett litet inlägg vad jag har hittat på rean. Var inte ute precis dem dagarna när rean startade för jag orkar inte fajtas med folk om kläder. Jag ger mig ut ett par dagar efter och kollar lite , och ja man hittar ju faktiskt ganska mycket endån för att vara ute sent.

Min kamera tar riktigt dåliga bilder.



Glittrigt linne från h&m.


Leopardlinne från gina tricot. Hade den på nyår , med ett nitskärp i midjan,ljusa jeans och stövlar.



Randig klänning från jc.


Skitsnygg skinnjacka , från New Yorker.

    
Kofta, New Yorker.- Tunika, Gina tricot. -Tröja, Gina tricot. -Tjocktröja, New Yorker.



Nitshorts från Gina tricot.

Det blev bara svart och vitt , har hamnat i ngn svartochvit svacka.(Vintersyndrom) Men det är så snyggt och man kan ha det till allt. Är faktiskt nöjd med mina reaköp. Har du köpt något kul på rean?


Nu ska jag gå och lägga mig, har nya spännande saker framför mig imorgon. Måste sen vänja av mig den här uppesittarfasonen. Att sitta uppe till 4 på nätterna hjälper inte mig nu när jag börjar skolan om några dagar. Nu har jag bara ett halvår kvar. Skönt skönt skönt. Och snart kommer ju studentmössan och kläderna man har beställt :)



Take care // Sandyliciooous


RSS 2.0