Hösten är mysig. Faktiskt !!

Mysig kväll.....

Har precis kommit ut ur duschen, gjort mej en kopp varm choklad(låter bättre än oboy) med lite grädde i . Gott gott!!  Ska snart äta lite god mat med mamma och hennes kille. Sen ska jag göra vid mej lite smått sen köra hem till älskling :)

Imon är det skola, börjar kl 9. Rätt okej! Börjar dagen med lite svenska sen dans, men vet ej helt säkert om jag ska vara med, känner mig inte bra så tror jag skippar :( vill inte vara borta från sabinas dans. Älskar dansen med sabina. Sen har vi Improvisation&komposition från 12.30 till 15.30. Riktigt segt och man blir svintrött i huvudet efter. Men hoppas torsdag och fredagen i skolan går snabbt. På eftermiddagen bär det av till Varberg frö att kolla in den svarta bubblan som vi förhoppningsvis ska köpa. Hoppas hoppas :)


Här är en bild på min goda kopp choklad :) mjam !!


Hoppas ni också har haft en riktigt myskväll... Sov gott !!


Student 2010 !!

Hejsan svejsan.

Har nyss kommit hem från skolan. Min dag började med prova studentmössa. Så kul att se alla springa runt och testa alla mössor allt annat man kunde beställa. Min mössa blev så fin och jag är jätte jätte jättenöjd ! Längtar tills alla grejerna kommer. Och speciellt till dagen innan studenten när man är så spänd och bara vill till andra dagen och få springa ut och veta att man aldrig behöver läsa matte  i hela mitt liv igen.  wiho, cant wait !!

Idag har jag inte en aning vad jag ska göra, det ända jag vet är att jag ska köra hem till min älskling ikväll. Det ska bli myspys. <3


Längtar till helgen !!! På fredag ska vi till Varberg och titta på lilla bubblis. Hoppas jag får med den hem då också. :)  Sen är det party med tjejerna på lördag ska bli skönt att få göra mig fin och gå ut. Känns inte som jag har gjort det på rätt sålänge. Men på lördag händer det.. Utan jobb på söndag med så det är ju hyberskönt. Slippa bry sej om att man ska jobba dagen efter.

 
Snart är det dags. Tiden går så snabbt. Men på ett sätt vill man endån inte att det ska vara över. Kommer sakna alla i klassen och tycker det känns lite läskigt att vi inte kommer att träffas varje dag efter studenten. Men man ser endån fram emot studenten för det är och kommer nog vara en av ens bästa dag i hela sitt liv. No more school!!!

Myshöst !!

God dag !!

Idag mår jag mycket bättre än igårkväll, hade enorm migrän igår. Usch ja !! men idag känner jag mig bättre och gladare med , det är ju faktiskt fint väder idag. Det känns som att det är myshöst nu :D roligt uttryck. Men det bara är en känsla, det luktar som att det är ngn som eldar utifrån också. Det luktar myshöst kan man säga !! för det är ju faktiskt mysigt med en brasa och en gosig filt o killen man älskar :D haha... Imorse vaknade jag av mig själv, så skönt !! vaknade ung. vid 10.30 tror jag. Gick upp och pratade med mammis som satt vid datorn och tittade på bilar. Vi letar nämligen efter en söt liten bubbla. Och vi tror att vi har hittat den vi vill ha. Den är jättefin!! ska dit på fredag och kolla på den. Så vi får vell se om sandys kommer hem med en finfin liten bubblis :D perfekta bilen för mig. !! 

Tror jag ska dammsuga mitt rum sen ta en dusch äta lite, vilket jag inte gjort ordentligt på flera dagar :/ sen ska jag köra och hämta syrran och mamma på deras jobb :) så snäll jag är va !!? :D


Längtar till helgen så mkt nu !! Dels till på fredag när jag får se bubbel och på lördag blir det fest med tjejerna.. Vill bara känna mig lite glamorös nu. känner mej helt sunkig och nere av att bara vara hemma :/




Du !!!! Jag saknar dej !!<3<3<3 i love ya !!


ååå denna natt !!!

God kväll , !!


Ska om en ung. en halvtimme åka iväg till jobbet. Känns som att jag bara vill gå och lägga mig nu. Jag är så trött i huvudet och har ont i halsen, huvudet och hela kroppen. Var precis på fest hemma hos pappa&barbro som fyllt 50 år. Grattis till dem.!! Hög musik och huvudvärk är ingen bra mix , men får hoppas att det går över.

Förväntar mig slavigt mkt folk på jobbet idag , och mkt mkt mkt att göra !! :( löning och alla är ute och vill ha mat på slutet av sin utekväll. Men jag får stå ut, det är bara att gilla läget helt enkelt. Jag väntar bara på att få sluta skolan sen är det dags att förverkliga mina riktiga drömmar. Perfekta blandningen hade varit balettakademien och makeup artist tillsammans i en liten veva. Det är min två högsta prioriteringar över vad jag vill bli och göra med mitt liv. Jag hoppas att jag får göra det. Vi får vell se vart dagarna tar mig. Vem vet jag kanske flyttar till USA, blir medborgare och blir president, :P nej skämt och sido!!  Man vet aldrig vart världen tar en !!! men drömmar kan man alltid ha ..


Hoppas att alla har en trevlig lördagskväll. Trevligare än mig, för denna dagen förbereder jag mig på det värsta. Buhu!!" :(




God natt till alla er som får sova inatt,!!


Prima Ballerina ?!

Hallo..

Har alldeles nyss kommit hem från skolan. Det blev en kort dag , mkt skönt ! Började dagen med lite balett och det gick vell bra , åtminstone vid stången sen på diagonalerna gick det mindre bra. Men jag tar igen det nästa gång då det är vår sista balettlektion med sussie. Balett är inte min starka sida men det är lite kul bara lite kul varje fall :P

Efter baletten fick vi sätta oss ner och skriva om vår ideskiss och skicka in det precis en kvart innan deadline. shoo! Skönt att äntligen vara färdig med den, men nu kommer allt annat som ska vara klart också. Hoppas att detta blir bra , vill verkligen ha bra betyg på mitt projektarbete.

Idag blir det jobb för min del, lite tråkigt. Saknar min älskling jättemkt och vill bara mysas ikväll , men det får vi göra efter kl 10. Hoppas jag. Jobbar imorgon natt också. Men det är bara tre timmar så det är inte så mkt. Får ju nästan dubbelt betalt också ;P gillar mina lönelappar när man jobbar natt. Men att jobba på natten är inte lika kul. Man får vara med om väldigt mycket på nätterna på jobbet. Många fulla människor som har en del konstiga saker för sej.



Såhär sötis får man vara när man dansar balett.. :)


Hoppas alla får en trevlig helg!


Bilder från igår...










Det blev lite egobilder på mig själv, och lite andra bara. Men det är vell så det ska vara :P


Improvisera med rekvisita :)

Hej :)

Har varit  en bra dag i skolan idag, började 10.10 med dans. Idag var jag med och dansade det känndes faktiskt skönt att jag var med och försökte ge allt idag. Tror att min förkylning håller på att gå bort och det tycke jag verkligen är dags nu. För jag har ju varit sjuk nu i snart en månad. Efter dansen hade vi lunch sen improvisation&komposition. Dagens ämne var "Rekvisita" Det var sjukt kul. Det är nog första gången vår klass har varit riktigt inne på det vi gjorde. Vi fick gå rundor i våra egna små tankar med varsitt rekvisita som vi bytte imellanåt. Sen fick vi välja en sista gång och göra 4 åttor med rekvisitan. Jag valde en ficklampa. Det var kul att se vad alla vile få ut av det. Väldigt intressant och sjukt kul.


Nu har jag tänkt mej att jag ska laga lite pankisar. Senare kommer emmis hem till mig :)


Förresten.!" Igår dansade vi på ettornas inspark. Det gick jättebra och jag är sjukt nöjd. Vi har gjort detta på ung. 1½ vecka och vi har bara tränar 5 ggr kanske. Tänkte bjuda på ngn bild :D Sen var Promoe också där. Och för den som kanske inte vet vem han är , det är han som gjort Svennebananlåten. :)


Sandy, Emma, Amanda, Olivia ... DaniCz "


Promoe...


Han var faktiskt bra, kände igen ngn låt som han spelade igår. Kanske inte min musikstil med jag gillade det lätt igår och det blev ett riktigt drag. Han hade väldigt cool musik. Braa !! :D 


Nu blir det pankisar för min mage skriiiiker !! :) ha en bra dag


inspark på onsdag...längtar !!

hej :)


har för ett tag sendan kommit hem från skolan . Jag slutade 11.40 idag , men jag och mina köra bästa dansvänner stannade kvar för att öva på vår dans som vi inte är helt klara med men som ska användas på onsdag på ettornas inspark. Det kommer bli skitbra :) det har faktiskt blivit en väldigt bra dans av det... ! kanske kan lägga ut ett klipp sen på det om jag får det filmat på ngt sätt... Längtar tills onsdag :) 


Nu ska jag köra iväg och betala en liten lampa på bilen som jag var och bytade innan , dem var så snälla och sa att jag fick komma tillbaka och betala det. :) sen ska jag hem igen ta det lugnt , laga lite mat så man inte går på tom mage :P Skriver mer senare. Have a nice day !! <3

Shopping...

Goder afton....


Har för ett tag sedan kommit hem från en liten runda på Centersyd med min kära mamma. Vi åker alltid och oftast dit för affären New yorker. Dem har oftast snygga kläder och till väldigt bra priser. Inte fel !! Idag hittade jag inga kläder men jag köpte ett par solbrillor. Dem kostade bara 15 kr har kostat 100kr innan. Skitfina !!... Sen köpte jag lite på Gina tricot. Det är grejer jag inte brukar köpa eller ha på mig , men det är kul med lite försändring och dem tröjorna ser sjukt fina ut. Ni ska få se !! :)


Brun&beige randig lite större tröja, ett vanligt vitt linne, nitskärp, smink-vitpenna,mascara, puder. Och mina fina solglasögon..


Solglasögon , 15 kr !!! Dock oputsade ;P men skitfina...


Imorgon är det äntligen fredag. Helg !! men inte får man vila för det, jobb hela helgen. Men man ska inte klaga för det är så mkt roligare att kolla på lönelappen när det är 4 siffrigt än 3 siffrigt ;)  Ha en bra kväll !!

Vardag vardag vardag..

Helllu..


Nu ska jag in och ta en varm efterlängtad dusch. Det ska bli jätteskönt. Idag har jag varit i skolan. Sov hemma hos min älskling. När jag vaknade imorse var det helt vitt ute. Ja alltså av dimma, inte kul alls. Jag sa bara : detta kan jag inte köra i sen slog jag huvudet i kudden igen och skulle "vänta av" att dimman skulle försvinna :P hahah!! Så jag fick komma till andra lektionen som var dans med anja. Det gick sådär , jag mår inte helt hundra så jag orkar inget typ. Det bara snurrar i huvudet och jag har svårt att koncentrera mig ordentligt. Vill bara bli kvitt min dumma förkylning nu. Host host !!

Imorgon börjar jag kl 10.00  Woho , sovmorgon!! Börjar med lite komposition sen har vi projektarbete hela dagen. Men vi ska bara skriva lïte på min data sen har vi inget mer som vi ska göra typ. Jo vi har väldigt mycket men inget som är brådskande just imorgon så vi ska nog ta lite träning till vår dans. Det är mer brådskande iom att det är exakt en vecka till vi ska ha vår dans. Men vi har kommit lite längre på vår dans och är väldigt nöjda med det vi har änsålänge. Det blir nog jättebra...


Min lilla älsklingsvovve med hennes gummianka pip <3


Grattis till underbara emmis som klarade sin uppskrivnig idag :) glad jag blir, duktiga emmis. Snart kommer kortet med. För det vet jag :) I love you <3


Nu blir det duschen !! Sov gott underbaringar !!


Dansuppdrag :)

God dag...

Nu har jag äntligen kommit hem och fått ngt i mig ätt äta. Är väldrigt trött i mitt lilla huvud idag. Vill bara bli frisk nu. Jag måste bli frisk.

Ämnena jag haft i skolan idag är : Nutida konst  2 ggr, Individuellt val dans. sen skulle jag haft organisation och ledarskap också men den lektionen hade blivit inställd. Skönt som in i bomben. Och vi fick träna på vår lilla dans som vi ska ha till nästa onsdag. Juste har inte berättat ngt om det än.  Vi ska dansa på ettornas inspark , dem får väldigt speciell behandling i år för dem har fått 3 introdagar en kickoff och nu inspark. Konstigt att vi inte fick det. Men iallafall, vi ska då dansa på deras inspark nästa onsdag den 23 sep. Det ska bli roligt och vi har kommit långt på dansen. Vi har haft 2 veckor allt som allt att sätta ihopa en dans. Sen kommer det en hemlig kändis med som ska uppträda och självklart får vi ju ta en liten bild med honom. Ni får se. Jag kommer till att fotta massor..


Nu ska jag bara ta det lugnt. Är sugen på att shoppa men får nog vänta ett tag med det. Hoppas ni har haft en bra dag :)

God natt :)

Good night ....


Har inte haft tid att skriva på ett litet tag. Har inte mått så jättebra. Är förkyld fortfarande och hostan håller på att ta kol på mig. Usch !! Kanske svininfluensa !? Nej , tror bara att allt det där med influensan har blivit förstorat. Inget sånt till mig tack , jag måste hålla mig frisk. Har tänkt köpa mig lite hostmeduuciin imon efter skolan. Hosta är faktiskt väldigt ansträngande och tar väldigt mkt kraft från min lilla sköra kropp.

Nu ska jag gå och lägga mig, känner att jag måste det nu. Pratar alltid om att jag ska komma i säng i tid varje kväll, men ajaj vrf lär jag mig aldrig... Nog om detta, nu är det läggdags!! Godnatt allihopa :)


Fredag...

hejhej :D


Det är en väldigt fin dag idag. Mkt sol och varmt är det med.
Idag har jag varit i skolan. Har inte varit med på dansen på hela veckan. Lite tradigt, men bättre det än att gå med förkylningen kvar hur länge som helst. Känner mig lite bättre nu varje fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen göra vid mig och sedan ta bilen ut till min baby. Vi ska ha myskväll.Det blev tråkigt nog inget med tempel. Ingen ville med osv. lite pengabrist med. Men det kommer fler turer. Kanske blir redan nästa helg kanske. Vem vet !! Får se !!... Skriver mer imon . Har lite bråttom!!!""

Hoppas ni får en fin fredagskväll !!

Godnatt bloggvärlden...

Nu ska jag krypa ner i min lilla säng. Dags att sova kudde, men ska först läsa min danshistorieläxa till imon. Vill inte komma dit och inte ha gjort läxan. Man känner sig så dum då !!




Nu ska jag drömma mig bort , och bara önska att jag ligge ri detta underbara rum, långt långt borta från sverige med den som jag älskar mest <3 Och med stranden precis utanför dörren !! :) Godnatt!!...






Skola , sova, skola , sova ..

Hallojsan !!

Idag har jag varit i skolan , det tog emot lite imorse. Mådde inte helt hundra och kände bara för att stanna hemma , men jag var duktig och körde till skolan endån.. Fick som vanligt parkera typ 1 mil från skolan. Men imon är det faktiskt så att lilla sandy ska tvinga sig själv att cykla till skolan. En bra ide faktiskt !!!


Idag ska jag bra vara hemma , mysa ner mig i soffan och ta det lugnt.. Det bli idol ikväll igen , fast ensam :(


Jaha, vad händer för er del till helgen då !? Sälv vet jag inte helt än , på fredag är det planerat Tempel kickoffen. Men vi får se hur det blir med det. Sen på lördag ska jag vara fylletaxi till min kära pappis. Han ska på kräftskiva så jag får vell hjälpa honom lite. 







Kan vara sista dagen på detta året !

Ja , idag kan det kanske vara sista dagen på detta året som det är såhär fint väder. Solen skiner och det känns nästa lite som sensommar! Idag ska jag köra cabbe hem till min älskling har jag bestämt mig för. Ta en liten mysigare väg istället för tråkiga motorvägen.

Idag känner jag mig lite bättre. Ska till skolan imon , tror jag varje fall! Vi får se , det brukar oftasta vara så att man mår inte så värst jättebra på morgonen när man vaknar , men man mår bättre efter ett tag. Så jag ska nog pillra mig upp ur sängen imon till skolan. Vill inte missa för mycket i skolan heller. Saknar mina små snuttisar i skolan med :D


Glöm inte kolla idol ikväll kl 20.00 på tv4. !!"


Vill ha sommar hela året. Min dröm är att flytta till ett varmt land när jag blir stor :D


Ja ibland kan t.o.m jag vara en surkärring :D

Just nu är jag väldigt väldigt rastlös , har verkligen ingenting att göra ! Jag får vell glädja mig åt att vid denna tiden kommer jag befinna mig hemma hos baby och ska titta på idol. Jag tycker mest om uttagningarna , resten tittar jag faktiskt knappast på. Älskar när folk gör bort sig.


En sak som jag funderat på : Parkering på min skola !!!

Imorse var jag faktiskt påväg till skolan och var där uppe och svängde , hittade inte en enda parkering vid skolan!!  Det var det som fick mig att bli extra övertygad att jag inte skulle till skolan med , jag ville inte från början men sen när jag inte hittade pakering heller så sket jag i det bara så jag körde hem !!

Jag tkr det är riktigt dåligt att det inte finns ordentligt med parkeringar vid skolan. Förra veckan fick jag parkeringsböter för att det var första torsdagen i månaden , trodde att det var första onsdagen på den sidan av gatan med , men nej nej !! då sätter dem en skylt så långt borta att man knappast ser den , skylten där det står torsdag på !! Men det är ju klart , dem måste ju få in böterpengar på ngt sätt .!! 


From. nu ska jag faktiskt försöka cykla så mkt som möjligt till skolan. Det sparar jag både pengar och får motion på , men vem fan vill inte kunna sova ngra minuter extra på morgonen när man kan ta bilen till skolan :D Jag älskar att sova, men man får tänka lite ekonomiskt nu också :D låter jättetradigt :/


Nu en skön dusch , sen komma i säng i tid , så jag förhoppningsvis kan känna mig lite bättre imon :D


Man missar så mkt !!!

Hej :)


Idag är jag hemma från skolan, mår inte bra alls !! Känns som att mitt huvud ska sprängas. Inget vidare , eftersom att jag inte vill missa en massor i skolan , och vem tkr det är kul att vara sjuk ?! Men ska nog klara av morgondagen om jag känner mej bättre ! Annars går man bara dit , behöver inte dansa, kan bara sitta och titta. Det är bättre det än att bara sitta hemma och missa fullt med grejer som är viktiga..

Imon är det dags för idol igen , ska hem till min älskling och titta på det. Ska bli mysmys :D



Bild från helgen , jag o baby myser i soffan :D


Nu ska jag faktiskt ta hundarna på en tur , sen ska jag slänga mig i duschen och ta en lång mysig dusch , kanske städa upp lite på rummet med !!! :) skriver senare ikväll !!

Hockey , inte min grej !!

Hej :)


Sitter hemma hos min syrra just nu , tittar på ishockey med min baby o min syrras kille. Inte min grej direkt , men man får bara sitta och se glad ut :D Jag har ju min data så det är bra , mm !! Sen lite senare ska vi äta tacos , och dem ska dricka lite gott, jag får ju faktiskt hålla mig till min pepsi ikväll , ska ju faktiskt köra och jobba. Ska jobba  mellan 1 och 4 , tre timmar !! Inte så kul och väldigt onödigt att jobba 3 timmar. Ger knappast några pengar , men lite får man varje fall.






Nu får jag vell fortsätta sitta och plågas framför tvn , gillar inte hockey blir så uttråkad !! Skriver mer sen kanske :D

Ha en trevlig lördagskväll :D



Fel på sidan ?

Det måste nog vara ngt fel på min sida, det ser helt tokigt ut och allt är bara utsmetat över hela sidan :S Vet ej om det är ngt tillfälligt  eller om det är ngn som varit inne och busat på min blogg. !? Har ingen aning..   har alla andra det på sina bloggar med eller ?




?????


Skolan är faktiskt värt mkt !! På flera olika sätt !...

Tja ,

Nyss hemkommen från skolan. Skönt faktiskt !!

Idag har det varit en rätt så bra dag i skolan , började med balett, gick inte så värst bra. Det är det jag tycker att jag är sämst på och gillar bara vissa grejjer i baletten. Och man blir så frustrerad för man vill verkligen kunna allting och vara bra på allt! Men tyvär funkar det inte så :( Efter baletten hade vi kulturhistorisk fördjupning(danshistoria) vi pratade om ritualdanser i förr i tiden typ. Kan vara rätt kul att veta hur allt med dansen startade och vart det igentligen har sitt ursprång. Gud vad smart jag lät nu !! :S  Sen hade projektarbete. Och nu har vi äntligen kommit på en bra ide om vad vi vill göra och det blir lite smågulligt. Jag vill inte säga för mkt just nu eftersom att det är typ ett år kvar till redovisning , nej men det är för tidigt att berätta nu :D Tror på oss fyra varje fall...

Förresten igår tog vi vårt sista klassfoto tillsammans, spexfotot , det bästa ever asså !! Look at it !!


Detta är så jävla bra :D Den bästa klassen jag varit med om. Så mkt kul vi har haft och gjort under dessa två åren som har gått, och lyckligtvis har vi ju faktiskt 1 år kvar. Detta sista året i skolan kommer bli det bästa och jag kommer sakna alla såå mkt efter skolan. Tänk att man inte kommer träffa varandra varje dag osv. ucsh!! Jag kommer nog gråta av både lycka och för att jag är ledsen på studenten. Jag ångrar inte en sekund att jag valde danslinjen för gud så mkt kul vi har haft , och man kan ju verkligen kalla det blod, svett och tårar. Alla har gett så mycket av sig själva. Jag kmr aldrig glömma denna tiden i skolan ALDRIG !! Best ever <3


                                                       Freaky fucking love it !!


Dans är min vardag, mitt allt, jag älskar dans !!

Heii


Imorse råkade jag vakna försent , första gången denna terminen.. ajaj inte bra missade vår första religionslektion. Men sen hade vi dans med anja , fy fan kul det var. Lite svårt men det är kanske inte så konstigt i o med att det var första lektionen med helt nya grejer. Älskar Anja för hon är alltid så rolig och har så mkt för sej som man inte kan hålla sig från skratt åt :D Jag älskar dans !!


Var på bio med ett par st. från jobbet idag ju :D Vi tittade på filmen Prinsessan. Det var förhansvisning. Den var faktiskt helt okej. Där var ngra skratt, men jag gillar inte svenska filmen så värst jättemkt , gillar mer animerat och tecknat , i know im a big baby !! And i love it :P

Nu ska jag se So you think you can dance finalen ,!!  <3 Det ska bli kul att se :D


Förhandsvisning :D

HejSvej...


Har precis kommit hem, har varit och solat och tankat bilen. Så skönt att sola , känner mej som en riktig liten blekfis nu när hösten drar sig in o massa sånt crap!!.. Ska snart slänga mig i duschen och ta en mysig dusch. Sköönt ska det bli efter en sån här jävla svett dag. Kommer förmodligen bli en svettdag imon med eftersom jag har dans 2 eller 3 ggr imon tror jag.

Efter skolan imon ska jag skynda mig hem , göra v mig osv. Sen ska jag ner till stan och möta upp ngra från jobbet för vi ska gå på en förhandsvisning av Filmen Prinsessa.  Hoppas att den är bra :D


Här är vad den handlar om:

Prinsessa

I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.

Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet, delvis filmat genom Erikas dokumentärkamera. Det är en komisk skildring med tragiska inslag.
Fördomarna man möts av när man har ”fel” utseende. Svårigheterna att hitta en egen identitet mellan en egocentrisk mamma och en likgiltig pappa. Den försiktiga förälskelsen till Alex, en snygg, populär till synes ouppnåelig kille i teatergruppen.
Men under en resa till Stockholm får Maja veta att även Alex bär på hemligheter och besvikelser…

Med tiden inser Maja att Erika kanske utnyttjar henne, och hon måste då fråga sig om uppmärksamheten är värd priset. Rollerna blir plötsligt ombytta när Maja inser att Erika behöver henne mer än tvärtom. Hon hittar till slut den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen stå i centrum, på sina egna villkor.


Taget från www.sf.se


Kissa på sig av skratt !!!

Hejsan hoppsan :D

Har varit i skolan idag , började 09.10 imorse med nutida konst dubbellektion , men det var nog inte så många i klassen som var intresserade och det blir ofta en hel del snack på våra lektioner , only girls thats why!! jag tycker faktiskt synd om våra lärare som får stå ut med oss och har stått ut med oss i två år snart blir det tre , sen slipper dem ju oss :D Sen hade vi lunch , sen dans med sofi, var lite roligare idag än vad det var igår. Efter dansen var vi svettiga o granna tvugna att ta oss till tych huset för organisation och ledarskap, hmm !? Vad är det ? Fattar nada och det var verkligen inte min, emmas, elins o maddes grej. Jag och emma fattade inget på dem frågor vi blev tilldelade , det slutade med att vi var tvugna att gå från salen för att gå ut och skratta av oss, dem i gruppen måste tro att vi är riktigt blonda i huvudet , för vi fick inte upp dörren påväg ut , jag står och kämpar med dörren medans emma stog och fick kämpa för att inte kissa på sig av skratt ,och skrek :aaa sandy jag kissar på mig  !! sen när vi äntligen kom ut så bröt vi ut i skratt !! Yeye,  kan skita i vad dem andra i gruppen tkr , ska ändån byta bort skiten , You made my day emmis <3<3<3

<3
I love you <3

Idag är det riktigt underbart väder och jag vet ej riktigt vad jag ska hitta på , ngn ide kanske !?  Ta hundarna på en långpromenix eller kanske ut och köra cabbe lite !? hmm vet ej riktigt. Eller man kanske skulle satt fart och städat i ordning sitt rum lite granna `! Gillar ju när det är helt nystädat och fint , men om man hade  lyckats hålla det så längre tid hade man blivit glad ..

Förresten , har en liten hemlighet som jag inte kan tala om än men det inkluderar dans o hoppas på att det blir av , det är kul när erbjudanden bara ramlar in en efter en. Är sjukt glad för det är ju trots allt så att jag älskar dans och jag älskar att få visa upp dans osv. Love it !! :D Speciellt med människor jag tkr om. :) tells mer om det later :)



Bild på mig från helgen :D




RSS 2.0