festival = skit!!

Ojskibojski !! Nu har jag inte skrivit på ett ganska bra tag, har börjat skolan , har inte varit hemma , festival osv !!

Helgen har gått som den har gått , numera ska jag fan bojkotta festivaler !! Det ända som händer är bråk skit o mög ! :D Bättre att stanna hemma.. Har varit festival i bjuv 2 dagar. Ingen festival alls att hänga i granen. Hade haft roligare om man stannade hemma.

Imon är det skola , det ska bli skönt varje fall även om jag inte vill till skolan. Men jag får ju dansa så det är ngt positivt varje fall. Sen slutar jag tjugo i 12 så det är superbra :D



Nu ska jag ta det lugnt, mammis kommer snart hem och ska laga tacos , sen ska jag hämta syrran på hennes jobb !! :D

Ögonen trillar ihop !

Hemkommen från jobb för ett tag sen !! Har haft jättemkt att göra idag.. Så skönt att äntligen ha denna helgens jobb överstökat. Igår var jag inte hemma från kl 6 halv 7  ngt hos min baby. Kunde inte slappna av så jag somnade inte fråns vid 8 tiden , och baby var också vaken och höll mig sällskap :D Mysigt att komma hem till en varm och gosig pojkvän när man jobbat en hel natt med massa fulla dräggliga äckliga människor !! 


Imorgon ska jag möta upp tjejerna vid hif halv 2. Vi ska prata igenom vår dans osv sen ska vi in och repa och soundchecka med djn osv . Ska bli skitkul imon faktiskt :D  Skriver kanske mer om allt imon.. är jättetrött nu så jag ska slänga huvet i kudden vilken sec. som helst !! :D



Godnatt !! <3


Its going to be a long night !! :(

Står i köket just nu och lagar mat , ska käka lite sen blir det mat över som jag kan ta med till jobbet men !! Ikväll är det nattjobb på gång och jag vill verkligen inte jobba men är faktiskt rätt så tvungen till att göra det idag , :( tur att jag fick bort mitt nattpass imon varje fall..

Tänkte berätta lite om på söndag , ni vet jag har skrivit lite om det här med dansgruppen osv. Vi ska dansa på ettornas insparkningsfest. Det ska vara i hif hallen , det kommer vara lite fotboll,dans, parkour eller hur det stavas?, fina priser, mat osv, ska bli jättekul faktist. Sen ska vi se matchen efter det :) 

Ja idag var det ju första skoldagen. Det var kul att träffa alla igen efter sommaren , lyckades ju bli lite försenad imorse också , som tur var hittade jag o emmis en parkering inte så långt från skolan så det var perfekt !! Fick lite info osv, sen skulle vimöta elevrådgrejset vid cafeet för vi skulle ut o informera alla ettorna om på söndag att dem skulle komma osv. Blev inte så jättelyckat eftersom att alla ettorna inte var där. Fick reda på att mån,tis,ons. Inte ska vara efter schema , för att vi ska repa på det vi gjorde på avslutningen och visa för dem nya ettorna !! Ska bli jättekul :D


Taggad för på söndag ska blir kul .. kommer en massor mer om dans om ngn vecka igen :) Love this !! <3


Nu ska jag äta , skriver antagligen inte mer idag eftersom att jag börjar jobba kl 19.45 och är inte hemma fråns 05.30 ung. jättekul !! Men ni som inte jobbar och har det gott , ha en bra kväll !! för det kommer inte jag ha !

hur ska man ha tid till att sova !?

God kväll alla sköna hönor !!

Idag har jag inte kunnat skriva för att jag har varit i full gång hela dagen.
Direkt när jag vaknade imorse skulle syrran ha skjuts till jobbet på råå så jag fick sätta mej i bilen igen och köra henne dit , passade på att köpa huvudvärkstabletter till min baby som låg hemmai sängen och kved sig med huvudvärk, på samma gång. Efter jag kom hem tog jag snabbt ngt att äta sen stack jag och baby på direkten hem till honom för han hade glömt ett fönster öppet så han var rädd att det hade blibit tvärdrag igenom lägenheten så det hade trillat saker osv. Och det hade det ju såklart, ajjabajja baby !!  När vi var hemma hos baby tjatade dem från jobbet på mig att dem behövde hjälp med ett pass , fick ju säga ja och skulle börja kl 5 så jag fick snabbt hem igen, elr ja först hämta syrran igen , sen hem duscha fixa till mej sen köra till jobbet. Klabb med parkering osv, så jag fick springa ut igen och flytta bilen osv, :(


Nu sitter jag här i min soffa och saknar min baby sååå mkt , och har ångest att imon börjar skolan och att jag illa tvunget måste jobba imon natt , vilket jag verkligen inte vill för min sömn blir fucked up efter ett nattpass !!   och sen ska jag jobba på lördag med , skönt att skolan startar så man slipper jobbet hela tiden ! Usch hur ska jag orka med allt !!

Jobb, plugg , dans, fritiden , hur ska man ens ha tid att sova??




Saknar dej baby sjukt mkt !!!.....

Snart tilllbaka till verkligheten !!

Ja då var det snart dags att kliva tillbaka in i verkligheten igen , tråkigt men sant !! Skulle jättegärna ha sommar någon vecka till. Det har inte varit så överdrivet många fina dagar denna sommaren men man får vara glad för det vi har fått här i sverigeland :) Jag börjar på fredag , det känns både bra och dåligt , det som är bra är att det är bara ett år kvar till studenten!!!! Känns overkligt.. och att jag vill bara sätta igång med dansen igen. Det tråkiga och dåliga är att man kommer få splittras från alla underbara tjejer i klassen. Och att jag inte kommer dansa varje dag.

Men man längtar endån tills den dagen kommer när man står där i sin vita mössa och skriker hur jävla bra man har varit! Hoppas på att denna terminen kommer bli den bästa och att vi kommer hitta på mkt roliga grejer tillsammans det sista året vi har !!  Och hoppas såklart att vi kommer hålla kontakt efter skolan med !!



ES3D , I allas hjärtan ;)



Nu ska jag bara sitta och vänta in tiden , väntar på att baby ska ringa och säga att han vill bli hämtad i stan !!

God eftermiddag ...

Hejsan svejsan ..


Sitter bara och latar mig nu , har varit ute och kört en massor idag igen! Körde först min älskling hem med hans grejer och fixade lite i bjuv , sen körde jag och hämtade syrran och det blve en sväng inom mamma på maxi för att säga hej. :D Kom hem för ett tag sen , solen steker ute o jag tror faktiskt att jag ska ut och lägga mig i solen nu ett tag , sköönt !!!



Vi hörs senare !!

Animal planet.... kan inte titta utan att påverkas !!

 En sak : Det här Animal rescue programmet och a-vet !!

Det är program man inte kan titta på utan att påverkas !! Jag blir så sjukt förbannad och ledsen på samma gång. att folk ens har samvete att var så elaka mot djur , som tillexempel att inte ge sina djur mat och ordenlig plats att bo på. Hur tänker en människa som inte bryr sig om sitt djur ?  Djur som är så kärleksfulla och oskyldiga. En hund tex kan inte gå till affären och köpa mat till sig själv , den kan inte bestämma sej för att flytta heller !! Varför gör människor på detta sätt..? Man får glädjas åt att människor har upptäkt det hemska och ger sig på dem som verkligen inte förtjänar att ha djur i sin närhet. Älskar att titta på animal rescue , när dem tar den skyldiga till rättegång , så att dem får stå och känna sig dumma över sig själva , dem ska ha det !!!!


Busigaste lilla vovven !!

En andra Gustaf.. Hon gillar sova och äta , och mysa en massor såklart !!

Jag älskar djur och skulle ALDRIG kunna göra ngt djur ngn skada!! Jag älskar mina vovvar överallt annat och skulle aldrig ens kunna lämna dem utanför affären bara om man ska gå in och handla jättesnabbt , skulle aldrig lämna dem ensamma utan mat och att inte veta om dem har det bra. Dem är mina ögonstenar , mitt allt .. Mina små björnar <3

Folk borde ju förstå att dem ger oss kärlek och skratt varje dag !! Vad vore en morgon utan en liten vovve som står och skäller vid sängen som vill upp, som kommer upp och dränker en i pussar, och trycker sitt lilla huvud mot en , som sen vill ut i trädgården och vill ha sin lilla söta pip eller konstigt nog garnnysta kastad !!  Så underbart !! 


Hösten närmar sig ?

Är det någon mer än jag som känner att hösten börjar visa sej smått !? Kände det när jag var ute med vovvarna innan idag. Det känns som att man kan höra det i blåsten på löven , den minimaliska bitande kylan, ja man bara känner det på dig på ngt sätt. Sen är det antagligen lite för att skolan börjar på fredag och man börjar ju höstterminen så antagligen är det antagligen lite för det med !!  Nu blev det mycket höstprat !!


Vovvisarna gillar långpromenader :D


Min underbara lilla hund <3

Min dag har inte varit den mest händelserikaste , men jag har fått lite gjort varje fall. Jag har städat på mitt rum , tvättat lite kläder osv. vatt ute med vovvisarna , gjort pannkakor till mig och syrran...

Nu ska jag gå in och ta en dusch , sen ska jag sova kudde !!


Tummen ner !!

Känner mej lite smått deprimerad idag , vet ej varför!! Men det är vell lite det att skolan snart börjar , känns inte som att jag fick ut så mkt av sommaren pga, körkskolan osv. tröttsamt !!!

Men nu ska jag ta tag i mig själv , och i hundarna. Vi har bara legat och slappat hela dagen , så nu ska jag städa upp på mitt rum , ta upp rullgardinerna och göra fint, Sen ska jag ta ut hundarna på en långrunda. När jag kommer hem ska jag ta en dusch, en  lång mysig dusch !! sen ska jag ta mig ngt att äta ute i trädgården sen är det antagligen kväll , ska försöka komma i säng i tid, vaknade kl 2 idag och det är INTE tillåtet !!!!! Ska bli skönt endån att komma tillbaka till skolan och komma in i lite rutin.. Dansen saknar jag sjukt mkt och det ska bli skönt att få ställa sig i danssalen igen :) Love it !!!



Snart är det dags för oss in action igen :)  Skriver mer om det senare idag !!

Godnatt !!

Nu ska jag gå och lägga mig , får hoppas att jag kan somna för här är så satans varmt i mitt rum !!



Min vägg !! :D

Är det ngn som kan tala om för mig vad mina väggschabloner betyder !! ?

Crea diem och Past nubila phoebus ?? har inte ngn aning vad dem betyder :)

Misslyckat !!

Kände för att göra mig ngt gott att smaska på !!! Gick inte direkt som jag ville..


 
Tänkte jag skulle göra lite smält choklad med glass, banan och björnbär. Lättare sagt än gjort !!




Och det blev såhär, inte så lyckat alltså !


Slängde på en massa grejer på vanilj och choklad glass , och det ser knappast gott ut , men det var det. Det fick bli:

Vanlijglass
Chokladglass
Banan
Björnbär
Krossad Marabou choklad
Oboy

Mkt i en lite skål med glass. Men gott var det och det höll mig sällskap i min lilla ensamhet. :)

blablabla

Hej hej ,,


Sitter i soffan och tittar på lipstick jungle , är mätt och belåten men sugen på ngt litet.

Jag och syrran körde och fixade ut mitt körkort innan, är faktiskt nöjd med bilden och allt!! Det är ju bra det , och nu har man äntligen ett id som man ser ut som sig själv på. När jag kom ut från posten och skulle köra iväg var jag tvungen att göra en liten u-sväng för att komma ut från parkeringen. Jag började på min lilla u-sväng och var tvungen att backa för bilen kom inte helt runt på den lilla runningen. När jag skulle sätta igång och backa så kommer det en bil från sidan, såklart är det ju en körlärare från min körskola med elev i bilen , och jag sitter i min bil och ska göra en sjukt dålig u-sväng , men jag vinkade och log glatt. Syrran satt bara och skrattade åt mig för hon såg hur pinsamt jag tyckte det var ;)

Vi åkte till maxi och handlade allt vi skulle ha till maten, och lite annat gott!! Sen fick vi köra ett litet ärende till mamma, hon hade lagt undan blommor på råå så vi fick köra dit snabbt innan dem hann stänga. Och miki gick inom sitt jobb och pratade lite med hennes boss. :) Sen vart det bara hem och laga maten....


Pasta-pennor med köttfärssås och sallad...



Såhär har min syn varit dem närmsta dagarna...


Nu ska jag göra ngt gott !!


Finn en hund !!

<3
Kan du finna vovven som finns med på bilden ? såå söt !!

Idag har äntligen mitt körkort kommit , betyder att jag inte längre behöver ha med mig lappen och mitt id varje gång jag ska ut och köra, sköönt !  Nu räcker det med bara ta med det lilla kortet .. Ska bli kul att se bilden på körkortet. Jag skulle ju trotsa med att inte se så sur ut på bilden så jag satt på det störta smilet jag kunde, det ska bli kul att se hur det ser ut!! Vissa ser ju vettskrämda ut på sina körkort, jag vill inte folk ska se mig som vettskrämd ;)
 
Jag och syrran ska snart ta bilen och köra och hämta mitt körkort på posten sen ska vi köra ut till maxi och handla hos lilla mammsen. Sen blir det nog bara hem och ta det lugnt sen , skulle behövt städa undan lite med mina kläder osv på mitt rum. Får se !!  Skriver mer sen !...

Smärta!!

Heej

Sitter och tittar på discovery channel just nu om smärta , tror det heter time warp eller ngt!? Dem testar olika grejer hur lång tid det tar för oss att känna smärta,  t.ex om man vaxar benen eller piercar sej. Själv har jag piercing i öronen (om man nu kan säga att det är en piercing) tungan och i naveln. Och jag själv har inte tyckt att det gjort så ont faktiskt. Jag antar att jag har ganska hög smärtgräns.. tur är väl det ? hur är er smärtgräns?! 




Nu ska jag snart ta mej i kragen och gå in i duschen , kl 5 ska jag hämta baby i bjuv och släppa av storasyster. Sen ska jag beby emmis och dölle på bio ikväll , vi ska se Baksmällan. Dem flesta som har sett den säger att den är skitbra. Så får vell se den dådå :D Jag vill fortfarande se ice age 3 , älskar såna filmer men det är inte alltid världens lättaste att få med folk på tecknade filmer , men det brukar oftast blit att min älskling får ge efter :D Har hört att den finns i 3d nere i malmö , det skulle ju kanske varit lite kul att se :)

Hoppas att alla får en trevlig lördagskväll !!! <3

Happy face...

Hai

Nu har jag inte skrivit på 5 hela dagar :/  har varit fokuserad på annat !!

Äntligen har jag fått det jag längtat efter så länge.. Jag har fått mitt körkort!!!!! Helt underbart att ha det där klart nu, för jag vet ej hur jag hade gjort om jag inte hade klarat det denna gången , jag hade nog tappat stinget på det. Men nu äntligen är jag färdig och får köra på egen hand. Har kört en massor igår och idag, har kört överallt.. Har haft en väldans tur att jag har haft min hastighetsmätare emmis med mej!! Underbart säger jag UNDERBART !!!! no more körskola !!

<3

<3
Helt sjukt !!

Förresten när vi hade varit ute i rydebäck för att hämta vår lilla vän mandi så såg vi (eller jag tror att vi såg) en tromb!!? Alltså jag är stensäker på att det såg ut som en tromb men jag vet ej, var det ngn annan som såg det ?!? Jag bad emmis att ta ett foto men hon missade den precis eftersom det kom träd ivägen..Attans !!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var jag&baby, &emmis , bebb&linus , miki&markus ute och firade mig på hampan på kvällen , det var inte världens bästa väder men vafan fira måste man ju !! :D Det blev inte ngt festande eller så men var en runda in om crom, jag fick en Cosmopolitan av min underbara baby, gottigott var det, tack baby !! <3 Jag älskar dej <3



Bästa&godaste drinken, eller den delar nog förstaplats med Isbjörn ..love it !!


Du är min kärlek älskling <3 Är glad att jag har den bästa pojkvännen på denna jord.!!



Nu ska jag sova , för imon ska jag köra bebban&linus till Ängelholm kl 8 på morgonen. Dem ska åka till Göteborg!! :) Sen senare på dagen ska jag hem till min älskling som jag saknar såå mkt !!.. :/



Daypics..

Tänkte jag skulle visa min dag i bilder!!..... Kom på nu att jag inte har tagit några bilder imorse eftersom att dum som jag är glömde min strandväska hemma, och min kamra låg i den självklart, kom på det först när vi kommit till stranden. Men det blir bilder från min kväll istället dådå!! :/


matmatmat
Efter att vi kom hem från stranden cyklade jag till affären och handlade det jag skulle använda till middagen, och lite till :)


kulling :D
Kycklingfile, bearnaisesås i bakgrunden. :)


krooks
Kroketter , gott gott !


En god sallad till , med Medelhavsmix, (sallad) zucchini, paprika och lök.

jag är duktig :)
Sandy goes kock...:)

<3
Gott som tusan :D Ett glas med cola och massa is i är mmm....



Sen tog vi fågeln på en liten tur :)


Min rygg bränner lite , låg på stranden rätt många timmar med mamma idag.




Nu har jag bäddat ner mig och ska snart sova, ska bli skönt. Sen vid 4 kommer min baby.


Imon ska jag och baby ut på litet miniäventyr, haha vi ska till ikea. Vi ska handla lite grejer till hans lägenhet och sen ska vi antagligen till stranden. Sen på kvällen blir det lite grillfest här hemma :) det ska bli mys....


Hoppas att alla haft en superdag, för det har jag haft ! :D

Nyckelpigsinvasion.

Svårt ord som jag inte vet riktigt hur det stavas ??

Idag åkte jag och mamma till stranden , vi åkte till örby ängar men vi klarade inte av att sitta där längre än en halvtimme sen åkte vi därifrån. !! Där var så mycket nyckelpigor så vi satt och slog bort dem hela hela tiden , så äckliga. Och jag visste inte att dem var så ättriga att dem till och med bet människor!! Så vi sa att då åker vi hem , men jag gav förslaget att vi skulle åka till en annan strand. Där var inte en enda nyckelpiga , så jag och mamma låg där till 5 kvart över 5 tiden , såå skööönt..

Nu är jag hemma. Vet ej vad jag ska ha för mig ikväll , men är sugen på att försöka få syrran till att åka till stranden och ta ett kvällsdopp, det är så himla skönt när det blir lite ljummet ute och bada , för då brukar det vara så skönt i vattnet :D

öe
Såå himla äckligt!! Har aldrig varit med om det innan...

Men det sägs ju att det är för att det varit så mkt bladlöss i början av året så att nyckelpigorna har blivit så många, men nu börjar maten ta slut så dem letar mat överallt? Vet ej, men det är kanske därför dem biter oss människor med , men jag har faktiskt aldrig innan blivit biten av en!! Konstigt ? ! :D

Gott gotti gott gott !!

Heii !

Nu har jag äntligen satt mej ner i soffan för idag och tittar på tv och pratar med min älskling på msn.

Idag har jag vart på stranden, vi åkte ung. vid 11 halv 12 tiden imorse. Såå skönt det var att äntligen få lite fint strandväder och bara kunna ligga och gotta sej på stranden ngn timme. Sen skulle jag börja jobba kl 4 så jag , syrran och emmsi åkte därifrån vid halv4 och det var faktiskt helt lagom. Idag har det varit lagom mycket att göra på jobbet.

När jag slutade kom emmsi till jobbet och vi satt oss på uteserveringen och käkade lite och snackade. Mysigt mysigt :) Det var helt ljummet väder ute, helt underbart !! Sen gick vi hit hem till mej, satt oss ute på vår stenterass och snackade igenom lite planer till helgen och kollade igenom mina precis hemkomna foton, och såå nöjd jag blev !! :D

Hade tänkt lägga in en bild men det verkar som att min korstläsare i datan inte vill vara kompis med mig. Kommer imon kanske :D dirr. när jag har vaknat ?



Mys i stugan..

Jag och mamma hade precis ställt oss och börjat laga vår man när hennes kille ringde och frågade om vi ville komma till hans brors stuga, dem var där och arbetade osv på en stuga. Så skulle dem sätta sej och äta lite. Så vi gjorde klart vår mat och tog det med oss dit. Det var mysigt , jättemysig stuga faktiskt. Mamma och hennes kille har stuga där med.

Allt är så mkt mysigare på sommaren , visst man ska inte klaga när man går upp en morgon ngn dag innan jul när det är mörkt och allas ljusstakar lyser upp och det är helt vitt ute. Det är nog det mysigaste på vintern. Men inget slår sommaren jag älskar sommaren, man kan sitta ute så länge på kvällarna, gå utan tjocka tunga kläder. Ahh !! underbart.. :)

Nu ska jag snart gå och lägga mej , antagligen ska jag till stranden imon. Hoppas att det blir lika fint väder imon som det varit idag. Och att det håller i sig..




Hoppas att alla har haft en superdag i det fina vädret...! Puss på er <3


Sommar och sol :)

Idag har det varit helt underbart väder. Vaknade imorse av att syrran ringde och frågade om vi ville med till stranden, och det ville vi ju. Men det enda lilla dumma saken var att baby skulle hämtas här hos mej 14.15 så det skulle bara bli en snabb snabb runda på stranden och då tyckte vi inte det var lönt att åka så jag ringde syrran igen och sa att vi inte skulle med. Då kom dem hit istället, jag lagade lite lunch till alla så satt vi oss ute i trägården och åt tillsammans, mysiigt!

Efter att baby stack smsade jag emmis om hon vill med till stranden men hon kunde inte. Så jag tog fram sololjan och lite musik och satt mej i trädgården och solade, men jag har ett problem att jag blir så satans rastlös av att bara sitta , så det blev inte så långa stunder i solstolen utan var uppe och gick ett par gånger med..Har varit ensam hemma hela dagen så här har bara varit hundarn hemma, och tyvär svarar dem inte när man pratar med dem :/


Skön plats med utsikt över hela trädgården :)


Denan oljan använder jag mig av. Bra faktiskt, men det finns en som är bättre i den serien.

Nu ska jag äta lite sen blir det nog stilla framför tvn.


Morgonaktivitet och monsterbak.. :)

Hejhej ,

förlåt för extremt dålig uppdatering dessa senaste dagarna :P


Idag är jag bara hemma och ledig , sköönt som tusan faktiskt. Dagen började med att miki väckte mig och frågade om jag ville med till Fredriksdal. Hon skulle dit och prata med ngn om sin sadel. Så jag gick upp och fixade till mej lite sen körde vi. Inte så jättebra väder för att gå på Fredriksdal men vi skulle ju bara dit för och prata med en sån sadelmakare. Vi frågade i kassan om vi fick gå in gratis eftersom vi inte skulle kolla runder där inne osv, och det fick vi !! Vi gick dit där sadelmakaren har sin lilla affär men nej , hon var ju inte där. Så det blev en liten runda bland getterna, grisarna, kaninerna, och kossorna , hästarna var för långt borta så vi sket i dem. Fast det igentligen var dem miki ville titta på :)


Söta geten :D

När vi kom hem sen blev jag så sugen på att baka scones. Men vi hade ingen mjölk hemma så jag och miki tog varsin cykel och cyklade till affären och handlade mjölk och margarin. Sen när vi kom hem satt jag igång på direkten att fixa smeten medans miki gjorde hinder till hundarna att hoppa över för en liten bit ost. :)

 Såå söta när dem hoppar...


Scones ska det bli, hihihihi...


Och det blev riktiga monsterscones. Vet ej vrf de blev så stora ?

Det blev många bilder idag , jag hade ngra filmer men vet ej hur man lägger in dem ??

Nu ska jag snart gå en runda med vovvarna, städa mitt rum sen in i duschen och ta en riktigt lång dusch :D

RSS 2.0