Dåligt, dåligt !!

Jag ber hundra ggr om ursäkt att jag inte lagt ut e massa bilder osv som jag sagt att jag skulle göra. Jag har verkligen haft fullt upp med allt annat dessa sista dagarna. Började min intensivkurs till körkortet i måndag, jag säger bara work work, så mkt att tänka på och så mkt att plugga in, men det ska jag ge mej fan på att jag ska klara det med. Det tar bara lite mer tid för vissa än andra. Körningen har gått hyffsat bra. Men börjar känna mej lite nervös för uppkörning och uppskrivning. Men det ska jag fixa, JAG VILL HA MITT KÖRKORT !!


Förresten , häromdagen köpte jag min drömgarderob. Eller ja, min högsta dröm är att ha en walkin closet med massa av hyllor till skor och massor massor med kläder. Men det är sånt man kan se om man kan göra när man flyttar hemifrån :) I allafall min garderob, var ute och kollade på IKEA på en massa garderober, och jag fastnade för denna. Men den var för stor för att få in på min ena vägg, och skulle jag haft den på andra så hade all yta på mitt sovrum försvunnit. Så jag tittade ut några andra , åkte hem och tänkte lite. Men sen när jag var där och skulle köpa en annan garderob i tisdags så tittade jag på denna och sa att : nä det är denna jag vill ha ! så den köpte jag !! :D  och det fick ju lite plats endån, jag har täckt för den dörren som jag inte behöver, supersnygg !!"


Min fina garderob...jag och baby monterade upp hela själva :)

    
Nu ska det bort !!


Nu ska jag fortsätta med mina körkortsprov sen ska jag slå huvudet i kudden !! Saknar min baby <3

Äntligen hemma !

Fick som sagt åka på att jobba kvällen idag, inte så värst kul eftersom jag hade lite planer ikväll som inte blev av :( Känns så tråkigt för nu sitter jag bara här !! Festen skulle vara hemma hos min syrras kille M som tar studenten idag , och båda syrrorna är där och baby är där med .. skulle ju gå dit med honom. Sen åker han tidigt imon bitti på släktträff. Kommer ej ihåg vart det var riktigt, förlåt baby !! :) Men en sak jag vet är att jag kommer sakna dej som en galning varje fall!! Hoppas att du har kul nu och att du kommer att ha kul i helgen med alla släktisar :D

Imon ska jag måla klart resten av mitt rum, så har jag det klart till min älskling kommer till mej på söndag. Vill bara ha allt klart så det blir överstökat. Börjar körskolan på måndag och kommer behöva plugga som ett svin sen. Nu ska jag  ge mej fan  på att jag ska klara mitt körkort . Nu vill jag kunna känna mej självständig, vill jag ta bilen och köra ngn stans så kan jag det !! Så sköönt !!!:.....


Nu ska jag nog in och ta en varm och skön dusch, sen ska jag sova !!


Hoppas alla studenter haft/har en bra kväll/natt trots det dåliga vädret !!!

Helsigborgs studenters dag !!

Hejsan svejsan !! : D

Idag är det studentdag här i helsingborg,. Trevligt ,!! och jag längtar tills nästa år ja, till det är min tur att stå med mössan och visselpipan i högsta hugg..

Idag dansade vi för alla nics studenter, jag säger bara fy fan vilken känsla, att se alla sitta där med sina studentmössor och skrika och ha sej!! Det var en upplevelse för livet verkligen och man ville bara ge sitt bästa när man stog däruppe och dansade. Längtar som in i bomben tills det är min tur nästa år. Det är nästan lite svårt att fatta att man står next på tur !! Helt sjukt !!


<3
Älska oss <3


We are bad.....;)


Så otroligt roligt vi har haft det brudar , love ya all <3


Idag ska jag jobba tråkigt nog. :( Från 5 till 10... usch jag vill verkligen inte idag , var egentligen bjuden på student osv idag men fick inte lov att ta ledigt !! morr


Fel på hjärnan !?

Idag har jag varit i skolan , från kl 10.00 till ung. 14.00. Vi har haft genrep hela dagen till vår dans imon, torsdag och fredag. Det har gått bra, men jag önskar att vissa i klassen hade kunnat ha lite bättre inställning till saker och verklugen vara stolta istället för att se fel. För detta är ngt som vi alla har gjort tillsammans, och det är bra. Det är inte lätt att sätta ihop danser, med alla olika viljor och önskemål osv. Jag är grymt stolt över mej själv och det jag har gjort. Kommer bli jättekul att visa upp det imon för släkt och vänner.

Är så himla trött i huvudet , har smått huvudvärk hela tiden och är helt spänd i nacken. Det är säkert stressen som tar ut sin rätt i mitt lilla huvud nu. Efter dessa veckorna ska det bli skönt med sommarlov. Fick allt i slutet och blev en massa stress, nu har jag alla mina betyg klara utom ett, samhällen. Känns förjävligt , men vi får en chans till att klara det när vi kommer tillbaka så det ska nog inte vara ngn fara. Jag är väldigt nöjd förövrigt med mina betyg.






Nu vill jag bara att min underbara soffa ska komma!! Sen kommer det att bli myspys på mitt rum :D

Slutspurten!!

Har nästan precis kommit hem.. Idag har det varit lite frluftsdag i skolan , (skoljoggen)!  Med lite musik och andra grejer.

Imon ska vi repa på vår dans till skolavslutningen, med alla kläder övergångar osv , det ska bli riktigt roligt faktiskt. Tänkte jag skulle ta med min kamra och fotta lite. Men man får inte avslöja för mkt , vill man se ordentligt får man komma till nics aula kl 6 på onsdag och titta ,alla får komma.!!  Det kommer bli skitbra !! Tror att alla kommer älska våra danser :D


Nu ska jag göra v mig sen ska jag hem till min pojkvän <3


Målning på listan !"

Hej hej ,

ligger i min säng med min lilla vovve och ska snart nanna. Efter en dag med hårt slit med målning så kommer jag nog att somna gott på kudden, men saknar min älskling så oerhört mycket !!

Igår var det mys hemma hos syrran med tacos,efterätt, fotboll och dricka.Mycket mysigt. Sen var det på med klackarna och ner på stan som gällde. Tog några goda drinkar först på Stinsen, sen gick vi ner på crom. Det blev inte så värst mycket dans eftersom jag inte var på det humöret igår och att det var lite dålig musik. Hade kul varje fall och var hemma ung, vid halv fyra tiden. Fick sova hos min älskade storasyster för att jag hade varit så osmart att glömma mina nycklar hemma. Väldigt osmart!!

Vaknade vid 11 idag av att pappsen ringde. Sen var det snabbt upp, på med kläderna för att ta bussen ner till knutan för att sedan ta bussen hem. När vi kom hem gick vi på målningen direkt, för att det ska bli klart ! Det är skitfint, och jag är jättenöjd med resultatet, iaf av det ena rummet som är helt färdigt. Kommer bli såå mysigt här när det väl är färdigt :D Kommer inte vilja gå ur mitt rum , hihi ! Tack älskling för hjälpen :D <3


Här ser man lite av min fina fondvägg jag har målat, är supernöjd !!!



Nepp nu ska jag nanna !

Ett steg på vägen !

Så... nu har jag äntligen lite tid över att sätta mej ner och skriva ett litet inlägg :D Har haft på tok för mkt att göra.
Jag tänkte lite bilder kunde vara till sin rätt så jag kan visa lite vart allt detta är på väg :D


mitt rum
Här är mitt stökiga rum , har inga garderober eller ngt så kan inte hänga in mina kläder än !


Mammas kille har slått ut ett valv i min vägg , jättefint , ska antagligen sätta svart mosaik på kanterna inne i valvet , riktigt snyggt ! finns en massa ideer som vill ut ur mitt huvud nu :D




Stök , stök !



Var på IKEA i förgår och handlade lite smått och gott !


2 turkosa mattor , och lite doftljus!


Och denna lampan ,!

Har köpt en del andra saker med , men till helgen ska ag ut och köpa färg och garderober till rummet , sen får jag hem min tv också , så sköööööönt !! 



Lägger upp mer efter hand !


Inflyttad och klar !

Nu sitter jag här äntligen, inflyttad och nöjd som in i... Här är verkligen jättemysigt och fiint!! Detta har jag väntat på så himla länge , äntligen slipper man allt som har med lägenhet och göra :D Nu återstår allt finputs och lite sådant , mammas kille ska slå ut en vägg till mej imon så att jag får större rum , bilder osv lägger jag ut imon , är väldigt trött nu så ska slå mej ner i sängen. Det är ju skola imon så jag måste nanna!


Juste , helgen ja ! vi var ju på liseberg och sov över på hotell och gjorde en annan massa mysiga och roliga saker , kolla in imon lite senare på kvällen så kommer bilder på helgen och lite till härifrån huset :D


RSS 2.0