Vad är detta ?!

Nu snöar det igen !! först på dagen är det sol och känns som vår , sen senare på kvällen är det snö :S vad händer igentligen ? :S

Kommer inte kunna somna ikväll , jag är nervös !! Är rädd att jag kommer bli besviken :(



Take care // Sandyliciooous



Förväntansfull !!!

Ja det är vad jag är just nu !! är så sjukt glad men kan ändån inte känna mej helt superbra "" jag vet ej ,jag e förvirrad ! Vad det handlar om får ni  veta när det kmr !! lite spänning får det vara tycker jag!!

Igår var jag hemma hos min älskling , vi låg bara och tittade på tv och gjorde pastasallad, :D gott gott !! Råkade försova mej lite smått imorse , men det var ju bara bra ! så fick jag träffa min lilla älskade bina på bussen :D så sjukt kul att träffa dej och prata , det verkligen känns som att vi aldrig varit ifrån varandra när vi träffas ,!! Vi kan prata om allt och allt kul vi har gjort :D Kmr aldrig glömma den tiden då vi var så tajta!! Älskar dej bina (L)

<3
Gammal bild på oss två !! <3 Ser ut som hela munnen e full med godis elr ngt !?  Saknar min blonda slinga !


Nu ska jag städa mitt rum som verkligen behöver städas , är så energilös ! Vill verkligen att denna stora förändring ska ske !! Hoppas hoppas hoppas !!!!!





Take care // Sandyliciooous

Dansbattle!

Hejsan hejsan ,...

Vaknade upp av mej själv imorse, kl 8 var klockan! Sköönt att vakna av sej själv för en gångs skull och verkligen känna att man är utvilad. Har varit ute med vovvarna , duschat och ska nu göra vid mej , får nog cykla vid kvart i tio i tolv  ngt , !  Ska först till skolan och ha en halvtimmes kultur & idehistoria. sen så ska vi bort till idrottens hus , dem har fotbollsturnering där och ska ha en dansbattle imellan elr ngt sånt , ! Vill dit för att titta på dansen varje fall , sen ska jag cykla hem igen och packa lite grejer osv. sen ska jag hem till min älskling. Idag är det så fiint väder så man inte vill sitta inne , man blir på så glatt humör och allt känns så enkelt och bra. Så nu ska jag föna mitt hår sen ska jag käka lite , och cykla till skolan och träffa mina underbara vänner <3


Hoppas alla  får en bra dag !! :D



Take care // Sandyliciooous

Dans , dans , dans !

Hej hej ,

har inte kunnat skriva fråns nu , har legat och sovit nästan hela tiden sen jag kom hem, har haft lite huvudvärk. Vaknade upp och hann se en kvart av Den rätta för rosing.

Idag har min dag bestått av dans dans och dans. Började med modernt imorse , sen lunch , komposition. Våran dans till skolavslutningen, vilken vi har kommit långt på och är snart färdiga. Sen slutade vi med ind. val. Har tre danser på ind. val som vi ska visa upp i mars på skolan. Vi har gjort en egen dans hela gruppen , en dans som vi ska dansa till musikeleverna som spelar, sen en annan dans till mama mia. Skitkul, men det är mycket att hålla reda på just nu !

:D
Fan vad jag älskar att dansa!! <3

Idag har det förövrigt varit en bra dag , men börjar bli lite smått trött på snön som kommer från och till , man blir så nerstämd när man ser snön i fönstrena. Men nu är solen framme för det mesta så man kan ändå inte låta bli att vara lite glad :D
Imon är det knappt ngn skola för min del , börjar halv 1 och kommer hinna ha lektion i 30 minuter, ska och titta på dans imon på idrottens hus, skulle egentligen varit med och dansar med gruppen men det blev inte av :( men nästa år då fan säger jag bara!!!  Skriver mer om det imorgon.


Take care // Sandyliciooous




Hemma , gh , bildtur !

Ohoj ,!!
 
Nu har jag kommit hem för att tag sedan! Möttes av en guitar hero spelandes pojkvän när jag kom hem , och en trött , sleten syster. Cykelturen hem gick fint fint , lite blåsigt och kallt med annars är det så underbart att cykla. Mkt bättre än att sitta på bussen. Det har varit en bra dag i skolan , inte allt för stressigt !, Tycker lite synd om min ena danslärare som ngn stulit alla hennes skivor med musik hon sparat ihop i flera år. Hon skrev en insändare om det , vi blir ju klart påverkade av detta med i o med att det är musiken vi dansar till på våra danslektioner på den moderna dansen :( lite tråkigt att folk inte kan hålla fingrarna i styr !!! Usch !....

Nu ska jag och baby bara packa ihop hans grejer så ska vi köra hem till honom och lämna av grejerna där , sen åker vi tillbaka hit igen , ska antagligen hem till hans mormor och morfar och vattna eftersom dem sitter och lyxar sej på bali just nu , :/ avis ja !  Så min baby är deras husvärd när dem är borta :D

Nu ska jag få bort baby från spelet så vi kan packa ihop det , så vi kmr iväg!!
 
Ingen bild som passar till vad jag skrivit , men tkte den var så fiin så den fick va med :D
Pappis och tean :D (L)
Saknar min pappi så mkt !! Och lille tean <3


Take care // Sandyliciooous


Måndag , ny vecka , nya tag !

Hejsan ,
Idag har jag varit duktig och cyklat till skolan , fast det var rätt så blåsigt , men det gick , märker lite på kondisen också att jag inte riktigt pallar backen som jag har påväg till skolan . tror jag har lite förkylning kvar i kroppen ;P

Sitter i skolan nu , har rast och börjar igen kl 2 . har haft rast i 2 timmar nu , så jävla tråkigt !! har verkligen ingenting att göra på håltimmarna här i skolan . Sitter och väntar på kultur och idehistoria, vi tittar  på en film som heter amadeus ! tråkigt !!

Skriver kanske lite mer sen när jag kommer hem *:D



Take care *// Sandylicooous


Glöm inte !!!!

Får inte glömma att säga att ni ska kolla in mina syrrors bloggar , Bebban som skriver om allt möjligt , mkt skoj och om hennes vardag, mkt roliga grejer och bilder ! 

Mikis blogg, skriver om sin vardag och om sitt största intresse Hästar, hon går hippolog programmet på Flyinge och har mkt intressant att berätta om hästar osv.


Kolla in dem ;)



Take care // Sandyliciooous

5-1 till rögle :D

Det tyckte min kära pojkvän att jag skulle ha som kategori så javisst kunde inte komma på en bättre själv. Rögle vann ju så nu är han på glatt humör :D  Har inte skrivit på ett rätt bra tag nu :/

Idag har jag jobbat från halv 1 till kl 17.15. Har varit rätt så mkt folk idag, när jag kom till job var det gäster ända ut till dörrarna, så det blev stress direkt när jag kom till jobb. Men annars har det varit helt ok. !

Imon e det skolan igen , dagarna rullar bara iväg nu , så jag vet hur snabbt det blir helg igen så klaga tänker jag inte göra. Nu är det bara två veckor kvar i skolan sen är det påsklov, sköönt !!  Har en del nu i skolan osv . Vi har ju vår egna lilla uppvisning som vi sätter ihop till skolavslutningen. Kan inte fatta att jag snart gått igenom hela tvåan också , börjar nästan få lite smått panik när jag tänker på hur allt kommer vara efter skolan , kommer ju såklart sakna alla mina underbaringar i skolan. Men en ska som ska bli skönt att slippa är LÄXOR  !!  alla arbeten och alla sånna måsten man har. Nog om det!

Nu ska jag äta gott gott , hemmagjorda köttbullar, potatis och sås med massor med lingon :D



Take care // Sandyliciooous


ojoj

Har inte skrivit på ett rätt bra tag nu , im a busy woman..., ;P



Får antagligen sätta fart ordentligt nu och skriva på flitigt , ska försöka !



Take care // Sandyliciooous


Härliga lediga dag.,

Hej allihopa , har nästan precis vaknat , härligt att vakna och veta om att jag är ledig. Jobbade igår , hade mkt folk men det kom bara i bioruscherna vilket är ganska skönt , man vet på ett ungefär när dessa ruscherna kommer om man vet hur bion går. Man hinner förbereda sej då ;) Nog om det !

Idag ska vi ha kalas för storasyster,  jag har en liten lista av vad som ska göras: Städa mitt rum , sätta på örngott på täcke och kuddar , har sovit utan i tre dagar för jag inte orkat sätta på haha ! vika kläder osv. sen har jag lovat mamma att städa lite i resten av lägenheten , ska till väla också.

Alla ni som precis som jag har lite svårt att vakna på morgonen , kolla på denna smart ide!!!!   Syrran kom hem med en väckarklocka till mej , en sådan med proppeler på som åker iväg när klockan ringer , så måste man ta den och sätta i den igen så den slutar ringa , funny !:) Tetsa för att jag har en feeling att den ska funka...

:D


Ne nu ska jag göra mej iordning ! ska duscha nu!! Hoppas alla får en bra lördag: D




Take care // Sandyliciooous

Fredag..

Nu är jag hemma, täppt i näsa, låter som en anka och det kliar i både halsen och örona. Lite tråkigt men får hoppas på att det bara är en släng av miniförkylning. Lite får man tåla ;)

Börjar jobba kl 5 till 10  , känner igentligen inte för det men man får ju göra det för pengarnas skull. 


Hoppas att alla får en bra fredag varje fall :)






Take care // Sandyliciooous

Godmorgon :D

Oj ett inlägg på morgonen är inget jag hinner med ofta. Eftersom att jag är den sovnissen jag är.! Men denna veckan har gått förvånansvärt bra, för att vara mej. Jag har kommit i tid varje dag. Och vaknat lättare på morgonen, känner kanske att våren är påväg !?


Idag så har jag samhälle, ind. val / dans, dans och gestaltning b, och sen gick vår sista lektion bort idag så vi slutar tidigare, men sen ska jag bara hem och städa mitt rum, sen jobb. Får ju gäster imon, vi ska fira min systers födelsedag. 


Nu ska jag ta på mej kläder och åka till skolan , börjar kl 9 !  Hoppas det spricker upp och blir fint väder :)
jag idag :D
Mee today :D


Take care // Sandyliciooous


underbart !

Hejsan hejsan ,

Är äntligen hemma , skönt skönt skönt ! Har inte varit en alltför jobbig dag idag i skolan men det var skönt att komma hem ändån. Vilket underbart väder det har varit idag. Imorse var det inte så fint men nu framåt eftermiddagen blev det fint. Jag blir så glad, men gladast är nog Mandi idag som fyller 18 år !! och min älskade storasyster som fyller 20 år idag!  Woohooo grattis ;) 


Bebban , miki <3
Bebban och miki, Älskar mina storasystrar <3 + Nettan som inte är med på bild!
GRATTIS MIKI PÅ FÖDELSEDAGEN (L)

mANDI (L)
Grattis till Mandi som kommer festa röven av sej imon!!  Wohho 18 år :D

Nu ska jag försöka sätta mej med mitt arbete till svenskan, måste få det gjort annars får jag ig i det avsnittet, och det vill jag  ju inte! Så ska försöka. Ingen är hemma så det är lungt och skönt , mamma skulle ner till stan och testa en kycklingdräkt ;) hon skulle ha dem på sitt jobb till påsk eller vad det var! Och syrran e med hundarna på stranden så e helt ensam hemma. Passar perfekt till plugg.  Nej nu ska jag sätta igång med detsamma..



TAke care // Sandyliciooous ...61 dagar till 18 ....


Lillkillen <3

Stolt moster till detta lilla söta underbara trollet!!

TUSSEN :d
Du har verkligen lyckats syrran med detta lilla charmtrollet :D




Take care // Sandyliciooous


Negativitet !!!

Jag hatar negativitet , visst jag ska ju inte säga att jag aldrig är negativ. Men det får fan finnas en gräns på ngt. Just nu är allt och alla negativa. Vissa är bara så negativa att man bara vill sätta händerna för munnen på dem så dem inte kan säga ngt. Skönt det hade varit !! 

Nu kanske alla undrar vad man menar , hmm ja !! Ett ord , skolan.....   Alla i skolan är så negativa just nu , orkar inte det mer. Och nu helt plötsligt har vår lilla cpklass blivit en såkallad "krisklass" :S hmm ja okej ! våra lärarare ska antagligen ha krismöte på onsdag om våran klass.  Det är för att vår skola inte förstår att man inte kan sätta ihop en klass med dansare och teatrar. Jo kunde, kunde dem , men sen hur bra det funkar det har man ju förstått nu. Det är en klass uppdelat i två delar , två helt olika grupper av människor och olika tankar. Dem delar på vår klass på olika sätt men vissa lektioner kan man inte undkomma. Men det funkar inte , det finns ingen humor eller ngt i teaterdelen , utan det ska vara hyperseriöst exakt hela tiden , hur orkar man ??  Att man inte kan ta ett skämt utan att gå och klaga ! :/ Istället för att dem delar helt och hållet på klassen så att vi slipper varandra , detta skapar bara en massa negativitet och sura miner. Nej men får vell se hur det blir efter onsdag om dem kan komma fram till ngn lösning , men enligt vi dansare är den bästa lösningen att vi delas helt av så att vi blir två enskilda klasser istället , mkt bättre !!  Så det hoppas vi på varje fall , så att vi slipper sura miner , bråk , tjafs och att vi bara går och stör oss på varandra hela tiden.


Nog om det !!  SKÄRPNING!!!!  (Lärare och teatrarna) haha


Im sorry !!

Förlåt förlåt förlåt , för min dåliga , extremt dåliga uppdatering ;)
Har haft så mkt grejer för mej som fått mej att tappa suget att skriva. Har varit hos pappa i gbg , massor i skolan osv.


Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska ringa mej , ska hem till min största storasyster och lille killen och hälsa på.


nu dör min data vilken sec. som helst :( 





Take care // Sandyliciooous  

RSS 2.0