Ibland vill man bara vara liten och vara mammas bästa vän igen !

Önskar just nu att jag hade varit liten igen , så man bara hade kunnat slippa alla bekymmer i världen! När man inte är medveten om saker och ting som händer nu när man är äldre ! Om det bara hade varit så väl! Man blir mysigt omhändertagen av mamma. När  man var så söt och knubbig utan att ngn brydde sej , man brydde sig inte om vilka kläder alla hade och speciellt inte vad man själv hade, det var nog det bästa med att vara liten ! Man hade ingen press på hur man skulle se ut eller vara. Vad skönt det hade varit om det hade kunnat vara så nu också. Att man bara kunnat vara! När man vara liten var det mamma som var ens bästa vän, om det var ngn man kunde lita på så var det mamma hon gav sin lilla stjärna all utav kärlek som fanns!  Önskar mej dit ibland mer än ngt annat !!!
 
Just nu har jag en sån stund som ni kanske förstår!



:D

Snart blir jag upphämtat av baby och hans mormor och morfar, vi ska ut och gå ngn runda ! ´Typ i skogen eller ngt vet ej vad det är ?skitkul väder det är då :S Vill igentligen inte :/ Men får vell se blir kanske på humör sen eller ngt kan man hoppas ! Jävla skitdag !! ahh .. sorry !!


Take care // Sandyliciooous

Och efter morgonens incident !

Efter min morgon idag längtade jag bara att få komma hem. Det var inte kul att cykla hem, var på helspänn hela tiden. Hoppas verkligen inte att jag får nojja nu varje gång jag ska cykla! Går antagligen bort med sin lilla tid. Kändes skönt att komma hem och få prata med mamma. Även om det kanske inte lät så jättestort och det var det heller inte, men man blir chockad. Man börjar tänka på allt vad som hade kunnat hända om jag inte reagerat snabbare!! Fan att jag inte kom på från efter att jag skulle kollat reg.nr på bilen. Fan ! Ska vara glad att det inte gick värre än vad det gick varje fall.

Efter jag kom hem gick jag och mamma ut med vovvarna sen åkte vi och handlade lite god mat osv. Ska snart ställa mej och laga mat, vi ska ha Kycklingfile med kroketter, beasås och sallad. Mjam! inte helt fel..


Idag har det förövrigt varit en bra dag, underbart väder har vi ju också fått. Satt ett ganska bra tag på gräsmattan utanför skolan på våra raster, megasköönt! Bestämde vi skulle ta oss en lite mysstund där imon också.


Får bjuda på en liten somrig bild, Fin va !? :P


Take care // Sandyliciooous


Min hemska morgon !

Hej hej ,

sitter i skolan , ska snart gå och äta! Har precis haft svenskaprovet och det gick jättebra.

Imorse när jag cyklade till skolan lyckades jag bli påkörd av en taxibil !!#" Jag cyklade på cykelstigen och skulle cykla över en väg där bilarna ska lämna företräde för mig, men nej ! Jag såg att han stannade bilen och då cyklade jag, men när jag var mitt framför bilde då gasade han på och jag förstod ju ganska snabbt att det kunde gå rätt illa om jag inte cyklade snabbt förbi, men han körde rätt på mitt bakdäck så hela cyklen rammades till sidan, som tur va kunde jag hålla kvar min balans så jag slapp trilla i marken. Men det blev bara en liten skada på cykeln som var lätt att fixa så det var lugnt, blir irriterad att gubbjäveln inte stannade bilen och frågade hur det hade gått med mej !! :S Var ganska skärrad när jag kom till skolan men det gick bort efter ett tag.  Så det var min morgon !!



Take care // Sandyliciooous

Jag blir ju helt snurrig !

Hejsan hejsan ,

ligger nu i soffan med datan i knäet, efter en lång och helt snurrig dag så e det snart dags att slå huvudet i kudden. Antagligen kommer jag somna som en stock ikväll.
Idag har det varit skolan för min del. Nu kanske ni  undrar varför jag är helt snurrig i huvudet.!  Jo , jag säger bara så här mycket prov och redovisningar och allt har jag inte haft i hela mitt liv , vi har ung. 18 prov nu till skolavslutningen, usch !!!" Detta är så hemskt , jag kan inte hålla reda på när jag ska ha allt. Fast att jag har skrivit ner allt i min kalender så kan jag inte skilja på allt jag har att göra och ser det som en enda stor klump, vilket problem!! Har ni det så också?

Idag när jag slutade skolan cyklade jag och mötte min älskling på utbildarna som ligger en liten bit från Campus , han tar truckkörkort nu och har hållt på med det nu mån, tis, ons och torsdag! Så jag mötte upp han sen gick vi hem till mej, käkade lite , sen la jag mej på soffan och kollade när han och bebban spelade Resident Evil på xbox. Men jag somnade ganska snabbt och sov till ung. halv åtta var nog klockan. De väckte mej och sa att vi skulle gå och sola, så vi tog med hundarna på en liten längre mysrunda och solade sen gick vi genom tallskogen påväg hem.Nu är vi hemma och jag har pluggat lite på min svenska som jag har prov i imon. Har just lagt mej till ro i soffan igen med en smotthie och tittar på bebban och baby som spelar vidare på sitt spel. Ska snart gå in och lägga mej. Ska sova gott inatt efter denna omtumlande dagen !! :D

Lite långt men det är min dag idag!!

 
Jag älskar hallon !!

mjam !
Så gott !

:D
Mina små vovvisar <3


Take care // Sandyliciooous

Längtar till så mkt !

Jag har så mkt framför mej just nu !

Födelsedag  party party party...
Flytt
Skolavslutning - dans!!
Sommarlov
Ta körkort
Kunna köra cabbe i sommar
Bada
Festa
Umgås med vänner och med min älskling
Helsingborgsfestivalen
3 år med baby

Detta känns som att det kmr bli en väldans bra sommar !  Ser fram emot det...


Nu ska jag snart gå in och lägga mej....





Take care // Sandyliciooous

Massor att göra !

Ja det är något jag har, massor att göra ! Men ändån bara sitter jag här på min röv och gör inget!!" Jag är så lat. Har precis kommit hem, har varit och solat. Det kändes behövligt nu, så sköönt !!

Ja nu har skolan börjat igen efter en veckas lov. Känns inte som att man har varit ledig. Har rätt så mycket att göra nu så jag tror jag att jag ska slita mej ifrån datan och sätta lite fart på mej själv !!


Idag är det 21 dagar kvar tills jag fyller år !.
Och 47 dagar tills vi flyttar !! :D





TAke care // Sandyliciooous


Party :D

Halloj ,



Idag är det utgång på gång... fixar mej osv!! Ska vara hemma hos catte kl 5 så jag ska försöka möta ett par tjejer nere på knutan vid 4tiden och ta mej hem till catte.. Blir väl antagligen lite mat  och dricka hemma hos catte sen drar vi in till stan..Det ska bli skitkul att festa med alla ifån bjuv och lite folk till :D Har inte träffat alla dem på hur länge som helst. Och toppa det med en utekväll är helt perfekt :D Hoppas jag mår bra imon varje fall , ska på påskmiddag hos min älskling!!



Lägger in ngn bild innan jag sticker , har inte riktigt bestämt mej om vad jag ska ha på mej , men det kmr sen :P



Take care // sandyliciooous


Onsdag , fixarens dag :D

Hej hej hejsan ,


Idag började jag min dag men en skön promenad med mamma och syrran , har varit ute och gått mån, tis och nu idag ! Jätteskön start på dagen , lite svårt när man går i skolan men annars på lov och helger är det superskönt :D

Nu ska jag och mammsen ner till stan , måste fixa lite på banken osv . fika. Sen åker vi ngn stans så jag kan hinna med och köra lite idag med. Sen ska jag hem till baby , vi ska hem till hans mormor och morfar och äta lite, kuligt !" 

Imon är det jobb för min del , jobbar 17-22 !! Ett bra pass,!


Grattis, till catte som fyller 18 år idag !! Fest på fredag ja !!! <3<3<3


Take care // Sandyliciooous

Underbara dag !

Hejsan hejsan ,


Idag har det varit en väldigt bra dag , känns som att allt har kommit som man velat.

Vaknade imorse bredvid min älskling som var desperat att jag skulle gå upp. När jag väl kommit upp ur sängen ska jag gå ut och öppna sovrummsdörren då står det en låda utanför min dörr där det står " Sandys flyttlåda" !! Jag sprang ut till mamma i köket och frågade medans jag studsade som en studboll av förväntan om vi hade fått huset ?! Ja det hade vi sa mamma ,:D allt har gått jättesnabbt , vi var och tittade på huset på onsdagen förra veckan och vi har redan fått huset. Det är bra för nu kan vi flytta till huset innan sommaren  :D

Idag har jag också kört bil med mamma, fick mina papper i fredags. Känns lite sent, men bättre sent än aldrig!! Det gick jättebra och mamma sa att hon var imponerad, och det känns ju verkligen bra :D sen när jag slutat skolan i juni blir det en intensivkurs så jag har mitt körkort till sommaren!! Det blir nog bra! :D Ska ut och köra lite imon också!..

Idag har vi också varit på centercyd och handlat lite kläder :D Jag mamma bebban och sanna och hennes kusin johanna ! Det var skönt att få handlat lite nya kläder!! Nu måste jag ju handla ordentligt , kommer ju få en walk`in closet i det nya huset , och den måste ju fyllas :D

<3
Jag är glad att jag har dej !!! <3 Jag älskar dej <3 Du är bäst !!


Nu ska jag inte skriva mer för då bli det nog jobbigt att läsa !



Take care // Sandyliciooous

Äntligen lov och snart måndag !:D

Hejhej ,

sitter är och väntar på att maten ska bli färdig , jag och syrran slog till på stort och har gjort pastarullar med köttfärs med dolmio i ..gottgott !

skriver lite mer senare !




Take care // sandyliciooous

Hejsan hoppsan !

Hej hej ,

nu har jag inte skrivit på ett rätt bra tag , ska kanske skriva va det va jag skrev om sist som jag skulle få reda på  ! Jag min mamma och hennes kille hade varit och tittat på ett hus som vi skulle få reda på om vi fick det eller ej ! jag gillade verkligen huset , men nej vi fick inte det :( var och tittade på ett annat hus idag som vi tyckte var helt undebart , vill verkligen flytta nu innan sommaren , så härlig trädgård uterum och massa mys ! det ska bli så härligt ! :D så vi får vell se hur det blir denna ggn !  Och sen vem kan inte vara glad just nu , Våren är ju här , tror jag ;) !!

Allt bara rullar på som in i bomben , veckorna bara flyger iväg! Snart är det sommarlov , helt sjukt !!!

:D
Har gjort hål i naveln :D Jag fick det av min älskade syster <3

Nu ska jag gå in och ta en skön dusch , och sen ska jag gå och lägga mej !


Take care // Sandyliciooous

RSS 2.0