Under konstruktion

Okej just nu är det något tokigt med min blogg. Skulle in och lägga in en annons från bubbleroom sen blev det något konstigt. Så nu har jag tror jag bestämt mig för att jag ska fixa till min blogg lite :D så vänta och se.! Är inget proffs på det här med att ändra så det är varför det kommer ta ett tag innan min blogg kommer se normal ut igen :P hoppas jag !!

Ni får titta på mig upp och ner sålänge då :P


Näst sista dagen på detta året.

Dagen har jag spenderat med min fina vän Sabina <3 Vi har varit på stan och tittat i massa affärer och fikat. Supermysigt.!! Har inte träffat henne på ett bra tag. Men varje gång vi träffas känns det inte som att vi ens har varit ifrån varandra. Äkta vän kallas det. Sandy o bina :)


Är jag den ända som kan känna ångesten efter att man gjort av med rätt så mycket pengar under rean !? Visst det är kul med nya kläder osv. men man har ju egentligen hela garderoben (iallafall jag) full med kläder.! Men endån känner man att man inte har det. Men jag vill spara pengar till en semester. Vill komma ifrån sverige nu. Få koppla av och bra ta det lugnt, bada och sola. Mysigt.....




Är det någon mer än jag som tycker att håret blir jättestatiskt på vintern?




Imon är det nyår och jag har fortfarande inte en aning om vad jag ska göra :S haha

Dance is wonderful..

Konstigt nog längtar jag faktiskt till skolan börjar igen , vill bara dansa. Saknar det jättemycket. Visst det är skönt med lov, men jag är inte riktigt den typen som bara vill ligga hemma och sega hela tiden , jag vill ha något att göra. Jobbar någon dag då och då men det är inte alls för ofta. Vill tjäna massor med pengar nu så jag har råd med allt till student och kanske en liten studenresa. Kanske skiter i resan och sparar mina pengar tills jag ska utomlands när jag gått ut skolan.

Har börjat fundera massor på vad jag ska göra efter skolan. Först och främst ska jag ut och resa. Sen vill jag jättegärna fortsätta med dansen men vet ej om jag vill söka vidare på någon dansskolan eller om jag bara ska fortsätta med kurser. Man har endån lärt sig leva "danslivet". Jag gillar att man bara kan ta på sej ett par joggingbyxor när man ska till skolan. Man slipper klä upp sig och vara på topp alltid. Har man en dålig dag så kan man ta ut sej i dansen. Och denna tiden i skolan. Hur jag har känt att jag har utvecklats. Det är underbart helt enkelt.

2 drömmar , kanske man kan följa båda två eller ska man välja en väg. Det känns bara som att det är bråttom att hinna med allt det jag vill. Får antagligen ta en djup fundering vad jag vill.



Pga. lovet har jag tappat vilken dag det är. Har ingen koll. Och är ganska sleten efter nattens jobb. Längtar efter kudden faktiskt. Men ska nog inte gå och lägga mig riktigt än. Hoppas ni har en fin lördagskväll.!





Take care // Sandyliciooous

Bli medlem du med !!

Gör som jag bli medlem på Gratisbio.se . Där kan du samla massor med poäng så du kan få gratis biobiljetter och presentkort till andra ställen också.  Gratis är ju bra !!" ;P


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=256895

Klicka in på denna länken och registrera dig direkt och samla poäng..

Lite shopping =)






Tänkte bara jag skulle visa mina nya snygga skor som jag skaffade mig igår på Scorett :D velat ha dem skitlänge och igår släppte jag längtan och köpte skorna!! Vet bara inte vad jag ska ha dem till för kläder. Ngt tips på vad man kan ha till ?? 


Var också tvungen att ta en runda in om ikea och köpa lite grejer till rummet så det fick bli detta :



Ramarna målade jag med mörkbrun bets och hänger nu snyggt och fint på min vägg , har ingen bild nu men kan ju kanske fotta min vägg och lägga upp bild imon. :)


Nu ska jag sova , det är lite sent och jag börjar ju faktiskt halv 9 imon , fattar inte var min sömn tar vägen !!? har ingen sömnrutin alls ju ...


Godnatt sötnosar *)

RSS 2.0