Det känns som fredag !!

Hejsan hoppsan :D


Idag vaknade jag skönt hemma i min mysiga soffa, men en liten mysvovve som ville att jag skulle vakna. Sen gick jag upp och åt lite frukost.  Sen hjälpte jag mamma med lite grejer. Kvart i tre hämtade jag syrran på hennes jobb , körde och pantade mina flaskor och burkar. Köpte lite goda grejer och körde hem till mig. Vi skulle färga mitt hår men då helt plötsligt kom det en gubbe som skulle spola vårat avlopp. Och jag säger bara " stoppa inget i toaletten som du inte ska behöva skämmas för sen när spolningsfirman kommer" !! Mer än så får ni inte veta :P bara ett litet råd. :) hahah **

Efter han var klar och stuckit så satt vi i färg i mitt hår ,(utväxten) Som var helt hemsk!! Det blev bra, lite smågult men det fixar jag lätt bort med silvershampoo. Men annars blev det jättebra. Sen fixade jag till mig och tog bilen och körde hem hit till min älskling. Vi har tittat tv och ätit lite , nu ska vi titta mer tv , väntar bara på att han ska bli klar i duschen.  


Det känns verkligen som fredag idag !? Undra hur och varför man känner så att det är en annan dag! Jag menar hur kan man känna vilken dag det är. Hur känns en onsdag tex, hur kan man säga hur en specifik dag känns !? Ngn som vet , knepiga grejer det dära :D Har du ett svar så svara gärna ;) hahah






Ljus i mitt hus...

Såhär ser det ut på min hylla just nu. :) Massor med ljuslyktor i olika färger. Ger en jättemysig feeling !!












Ge mig värme...

God kväll !!

Sitter nästan och hackar tänderna av kyla här på mitt rum. Har värmen på högsta men det blir inte varmt endån. :/ Vi har jättetunna fönster så det spelar ingen roll om vi har värme på eller ej. Får bunkra upp mig med massor av kläder och filtar. Men det är också lite mysigt nu när det är så kallt och mörkt , krypa upp i soffan med en filt och lite tända ljus. :)


Idag har jag varit med min storasyster. Har varit på massa olika ställen. Hon kom hit imorse vid 12 tiden tror jag klockan var. Då åkte vi iväg och tankade och tvättade hennes bil för mina poletter som blev över för igår. Sen körde vi till Polisen för att hon ska ha ett pass. Hon ska åka utomlands snart den grisen...!! Sen körde vi ut till familia idag igen och gick runder lite, för mig blev det bara fönstershopping. Handlade ju igår.! Påvägen hem fick syrran syn på flowerteam så det blev en sväng inom där med , hon fick med sej två jättefina blommor. Sen körde vi hem hit och jag lämnades här.  Tog en sväng med vovvarna , sen fick det bli ordning i min garderob. Jag är så sjukt duktig på att stöka ner med kläder. Men nu är det fiint. ;)


Jag idag :D men min nya fina tröja och nya halsduken !!


Mina kaktusar vill också värma sig ;)


Ha en bra kväll !! <3

Tävling på Foki.se

Jag är med och tävlar på Fokis blogg om produkter från ForHair.se. Man får välja om man vill ha två hårprodukter eller en platttång. Riktigt bra tävling. Just nu är det bra då min plattång är så gott som sönder, det är glapp i sladden. :/ så det får vell önskas en plattång i så fall .... :)


Ceramic ION Straightener


Gå in på Foki.se  och tävla du med.!! :)


God kväll :D

Nu är det äntligen lov och jag tänker njuta som in i bomben av denna veckan , har jobbat nu hur många helger i rad som helst och jag behöver lite tid , ska ju jobba i helgen igen. Duktig sandy !!"


Idag har jag fått massor av saker gjorda. Ja igår också förresten , jag städade mitt rum så det blev fint fint fint !! Idag vaknade jag upp med min älskling , vi gick upp och satt oss lite vid tvn innan vi skulle äta. Sen gjorde vi oss i ordning för att jag skulle köra baby till jobb. Efter att jag lämnat av honom så körde jag en sväng till familia och tittade runder lite i affärer, fick med mig två tröjor och en gosig halsduk, hem !


2 randiga tröjor och en mysig halsduk. Kan behövas nu när det är så kallt ute!! =)


Efter att jag kom hem så städade jag min bil , hämtade syrrans kille på hans jobb och åkte iväg och tvättade bilen!! Så bra och duktig man känner sig när man får så mycket gjort under dagen...


Ha en bra kväll !!! <3


Skulan

Hej :) sitter i skolan just nu. Denna lektionen är värdelös , fattar inte ett Skit av detta !! Igår var Jag och min älskling på centersyd , jag fick köpt en massa grejer :) har inte handlat så mycket kläder på länge , nice :) nu slutar vi snart och vi har lunch!! Puss och kram <3

Ååå underbart...

Alo :D

Idag har jag bara haft en ensamkväll hemma för mig själv. Jag har bara gottat ner mig i soffan och kollat tv och halvslumrat imellanåt. Jag tittade på Singing bee celeb och sen blrv det lite körslaget. Har också suttit och slösurfat en massor på olika sidor. Jag har bland annat hittat en klänning som jag ska ha på min student tror jag och skulle klickat hem men det blev ngt fel. Ska testa imorgon igen , kan vara mitt dumma internet som spökar. Fick nästan hjärtklappning när jag såg den , jag sa den ska jag ha :) Gillar när jag faller så för saker för då är jag fast bestämd på att jag ska ha det. Och det ska jag , ska jag inte ha den till studenten ska jag ha den endån.. Blir kanske lite lång tid att gå och vänta på att få ha den på sig när den hänger i garderoben och skriker efter en. Vi får vell se. Har även tittat på massor med skor. Jag är helt galen. Det nalkas ju faktiskt lön om ett par dagar. :) Rooooligt!!

Nu ska jag snart ge mig & gå och lägga mig. Ska jobba imorgon , inget långt pass men är bra att vara någorlunda utvilad endån. Vill bli kvitt min dumma förkylning nu. Har inte orkat skriva eller ngt alls typ för min dumma förkylning. Tråkigt, men jag ska ge mig attans på att jag ska bli frisk igen :P


Godnatt kära vänner <3


Finns boken ?

Hej ...


sitter just nu och tittar på en massa bilar på blocket, det blev alltså ingen bubblis i fredags. Synd men det kommer fler chanser. Nu har mamma funderat över andra bilar också än bubblis men jag tänker fortsätta vara påstridig att jag vill ha en liten bubbeltrubbel. Så fiina!!" Men sen har hon tittat på en annan bil också och den kan man säga är lite av dem större modellerna och det gillar jag också ju. Kanske ska vi till Eslöv imon och titta på en bil och där har dem också My crush : Hummertruck !! gahh ska fråga om jag får lov att sitta i den ;) man får nöja sig med den hihi!  den andra lilla bubblisen är i Växjö så det blir kanske många små familjeutflykter. Vi får se !!


----------------------------------------------------------------------------------------------


Varför gör hjärtat så ont ibland ! Det är ju inte i hjärtat man har sin kärlek i utan i hjärnan. Men det kanske inte stämmer det kanske är i hjärtat endån. Det tror jag !! Av saknad får man ont i hela kroppen och när man är ledsen får man ont i magen. Vrf är det så ? hur kan man få ont på olika delar av dessa sakerna !!

Just nu har jag ont i både huvudet, hjärtat, kroppen, och magen.. Av allt , tankar , kärlek och saknad..


Vem sa att kärleken skulle vara enkel ?! Utan problem i livet hade det nog sett ganska tråkigt ut! Det är meningen att man ska lära sig av sina misstag och sina problem. Att man ska växa till en större människa av allt man går igenom. Man ska bli vuxen och ta ansvar för sina handlingar och försöka fixa utmaningar på rätt sätt. Men vad är rätt sätt.! Det finns nog ingen på vår planet som kan säga vad som är rätt och fel. Vem är det som har skrivit reglerna för hur vi ska leva och vara !? finns det rätt och fel !? Vad är i så fall rätt och vad är i så fall fel?! Det är samma som ordet Normal. Vad är normalt?  Man måste lära sig att glömma och förlåta man ska inte vara långsint.. man ska ge en människa chanser ifall dem menar att det kan ge ngt bra, om det känns rätt!!"   Jag skulle vilja ha fatt på boken med hur man ska leva som människa hur man ska vara för att det ska gå bra för en.. Eller väljer man allt själv?   Ödet, eller ? 


Jag ska förändra ngt som jag tror kan gå bra !! Har jag rätt att få chansen då ?

inte lätt

Vill bara rymma härifrån...

Just nu vill jag sätta mig på ett plan och försvinna härifrånoch  bara vara själv och tänka på allt och gråta ut.. Men är det bra att vara själv då ? man kanske gör ngt dumt !? just nu känns allt alllt alllllt overkligt och dumt idiotiskt och dumt på samma gång !!! fy fan .. orkar inte :( :( :(



Ofattbart , vad har hänt !? mår illa av bara tanken ! ...

RSS 2.0