Nu åker vi !!

Nu ska vi alldeles snart köra, till liseberg! :D  Alla grejer är packade och klara, hoppas jag!!!


Men ni får ha det så bra sålänge !! skriver imon när jag är hemma igen , då kommer det även bilder från min helg !!

Fartfylld helg. !

Ja då var det helg igen , sköönt !!  Ska försöka packa ihop allt på mitt rum nu , det som inte har blivit packat. och jag måste packa grejer till Liseberg också. Ska dit med baby, bebban och hennes mr x ;P vi åker imon och ska sova på hotel över natten så jag kommer hem på söndag eftermiddag. Det ska bli jättekul för det är inget man gör helt vanligt en helg bara, som t.ex sova på hotell bara sådär och äta god mat och frukost. Mysigt ska det bli !!

Ikväll ska jag bara ta det lungt och packa ner mitt rum, det är helt sjukt, på måndag flyttar vi!!!!


Skriver mer om allt senare, har lite dåligt med tid just nu !



Utgång ikväll :D

Hej hej ,


sitter hemma hos pappis just nu :D har firat mej och syrran ikväll , har precis ätit och ska snart börja på vår kväll.... mkt trevligt!! lägger upp mer bilder och mer smått och gott imon !!

Intensivt pluggande och dansande !

Hej hej ,

dessa sista dagarna har varit väldigt intensivt innehållande plugg .... mkt mkt mkt plugg !! Men det känns bra eftersom att jag har fått klart mkt arbeten och såvidare , nu har jag bara kvar mitt engelska prov som jag måste skriva ner ngra kapitel på svenksa från engelska boken Blink , sen har jag prov i dräkthistoria i kultur & idehistoria , usch så tråkigt , men gud vad skönt det kommer kännas att sluta skolan och veta om att jag har gjort allt detta. Brukar vanligtvis inte bli klar med något i tid!!

Idag har jag haft en hel dag med bara dans , kul men jobbigt med! Är klara med alla danser till skolavslutningen och det känns väldigt bra , förutom att det har tendens till att bli väldigt dålig stämning i klassen och att folk blir lite negativa , ni vet alla vill ha sina viljor fram ! Lite tråkigt men det blir väl bättre. Älskar dans ändån :D



En fin bild från Improvisation & komposition idag, lite försmak till skolavslutningen!


Väldigt roligt att dansa med masker. Det ger en väldig effekt.!!
 
Den 10:e Juni ska vi visa upp detta för släkt och vänner på skolan! Sen blir det på våran egen skolavslutning sen på studenten. Det ska bli väldigt roligt att äntligen få visa upp detta vi har hållt på med i flera månader , och framförallt ngt vi har gjort själva!!

Hur många snoppar "rör" man på en dag!!?

Det var ett utav min och syrrans samtalsämnen idag. Vi beslöt oss för att tillsammans gå och sola borta på Miatorp som ligger en bit härifrån, så vi skulle få en skön promenix idag. På vägen hem gick vi inom Willys och handlade lite grejer till maten idag, Vi handlade några bananer att äta på vägen hem och plötsligt kom detta härliga samtalsämnen upp, Hur många snoppar "rör" man igentligen på en dag ? och då syftar jag inte på att man går ut på stan och grabbar killar i skrevet utan t.ex att man går på offentliga toaletter, tar i handtaget i rulltrappan och som min syrra sa: när man trycker på knapparna på kortdragaren och  slår in sin kod, i affären. Hon tyckte det var äckligt att ta i sin mat om man inte tvättat händerna efter att man varit i affären och handlat.  Vi letade lite på internet lite när vi kom hem men fick inget resultat,!! 

Är det någon som vet det , hur många snoppar "tar" man i när man varit och handlat eller gått på offentlig toalett,? 


Nog om det , nu ska jag plugga vidare på mitt arbete i samhällen , sen ska jag in och ta en skön dusch och bege mig in i sängen!!  


Fullt upp över knäna

Är vad jag känner att jag har just nu , massor med läxor, stress massor med grejer som ska göras innan flytten!!! Massor massor massor. Får ta det var sak för sej så ska jag klara detta. Det är bara svårt att sära på alla grejer man måste göra , just nu ser jag allt som en stor klump.

Nu ska jag gå in och lägga mej med min älskade pojkvän , måste sova annars kommer jag aldrig att orka upp imorgon bitti, imorgon har jag redovisning i samhälle om alkohol och droger sen prov i musikhistoria , usch!! Jag har inte pluggat till detta dumma prov , har inte haft alla papper osv. men får kanske göra om provet på ngn omprovsdag eller så får det vara!! Skolan är inget för mej , men detta ska jag klara, jag vet ett gör man bara sakerna i tid så går det bra!! ska försöka !

God natt !!

Var det ett tecken ?

 Hejsan,


Sitter här med min baby och tittar på singing bee. Ska snart äta laga lite mat, Väntar också på att bebbans mr x ska komma, han har med sej lite öl + att han ska köra mej så att jag kan köpa lite godis, ett måste på en lördagskväll.

Igår var jag med baby, emma och dölle. Vi var i bjuv och spelade ölbrännboll. Det var kul faktiskt, senare på kvällen gick vi hem till dölle och drack lite och lyssnade på musik, sjöng och dansade. Emma njöt av mina sånger och spelet på gitarren. Vid ung, tio i ett tiden drog vi oss hem till baby som skulle hämta lite grejer innan vi skulle ta tåget till helsingborg. Påväg ner till stationen i bjuv träffade vi på en liten kisse, en liten kisse. Jag och emma förökte få katten att komma till oss men den ville inte riktigt. Det tog ett tag sen kom den. Vi stog och gulla med katten ett tag sen så skulle vi gå vidare, men katten ville verkligen inte låta oss gå bortåt så den gick framför oss runt bena hela vägen ner till stationen, jag fick lite smått ångest eftersom att jag tror på skyddsänglar. Kanske var det ett tecken på att vi inte skulle åka in till helsingborg.  Det var jättekonstigt, för gick vi åt andra så gick den inte efter mer. Ingen av oss hade sett en katt hålal på så innan, så vi blev lite smått skrajja. Kunde det varit ett tecken ? vem vet ......




Löst styre eller ?

Hej hej ,
har nyss kommit hem efter skolan , jätteskönt!! Har fått gå hem från skolan idag med min cykel, styret är löst och jag har inte en aning om hur det blev det. Fanskap, jag älskar att cykla !!

Började dagen med att cykla till kärnan. 3 tjejer i klassen hade tipsrunda om typ fattigdom. Sen efter det hade vi håla i ung. 3 timmar, vi satt kvar där på en bänk ett ganska bra tag innan vi cyklade tillsbaka till skolan och käkade. Idag hade vi jazz med Jessica, det var jättekul!! Sen kultur & idehistoria i typ 10 minuter sen slutade vi. Jag tog min trasiga lilla cykel och gick ner till Nordeà för att fixa en dosa osv. Duktiga jag !!


Nu ska jag slänga mej in i duschen för att sedan åka ut till bjuv och spela ölbrännboll med baby och hans kompisar, Det ska bli kul , Nej duschen nu !!!!

Inredningsnojja/ tips !!...

Jag är helt kär i inredning och skulle tyckt det hade varit kul att kanske syssla med ngt sådant nära jag blir äldre!!

Sitter och kollar på lite olika sidor med inredningm jag börjar ju tänka på lite med färger osv till mitt lilla allrum när vi flyttar !:D Lite bilder såhär på kvällskvisten med rum man kan drömma sej bort i !!




Detta är en favorit!! Jag älskar verkligen detta !! Tänk att vakna upp i detta !!!


Härliga färger, jag älskar turkos !! Har lite funderingar att ha det på mitt rum.



Snyggt , men lite mörkt kanske !!

Tänkte visa ngn bild på 2 soffor jag har kollat på som kanske får äran att stå på mitt rum. Har turen med mej att ha en pappa som säljer soffor. Funderar du på en soffa så gå in och kolla på Bellus. Deras soffor är underbara!!!!



Grande div..   Denna soffan ser underbar ut !!



Texas... Detta är en bäddsoffa, som faktiskt hade passat bra hos mej om det skulle vara ngn som sover över!!

Dessa och ännu fler soffor kan man välja i alla olika färger och tyger, byggnadssätt. Rubbet, du kan få din soffa exakt som du vill !!

Nej nu är det sent och jag ska slänga mej i duschen på momangen och sen lägga mej i min nybäddade säng ""

Nystädat och snart mat pågång!!

Oj vad det låter som att jag bor själv , på mina rubriker!!  Men det är ungefär så det är just nu, alla är på sina olika håll. Jag har ju varit hemma från skolan idag så jag har haft tid att städa osv. tänka på vad jag var sugen att käka ikväll. Jag fick stå för maten igår och likaså idag, Igår gjorde jag wok, med nudlar, kyckling och wokgrönsaker. Idag blir det kycklingfile med kroketter och grekisk sallad. Jag tycker det är kul att laga mat, så jag gör hellre det än att bara sitta och titta på tv. Det är bra också för då kan jag bestämma vad som skulle ätas så syrran blir illa tvungen att äta det jag vill ha ;P

Imon är det skola för min del, börjar 9.15 på kärnan, 2 tjejer i min klass ska ha lektionen så vi ska vara där nere, och vad vi ska göra där har jag inte en aning om. Sen har vi håla så får vell se vad vi kan hitta på då ?


Nybäddad säng
Min fina nybäddade säng!! Ska bli så skönt att nanna ikväll !! :)

Förresten idag är det 18 dagar kvar tills vi flyttar , det ska bli så underbart skönt. Att få större rum, nu är det som att bo i en liten liten låda med säng och inget mer. När vi flyttar ska jag få två rum som jag ska slå ut väggen mellan, så det kmr bli större. Ska kunna få in både säng och soffa och en massor. Ahh ska bli så kul att måla om, pyssla med allt smått, sätta upp nya gardiner och en massa till. Och att mina små vovvisar får en trädgård :D längtar att få se deras reaktion när dem springer in i huset. Det ända som kommer saknas är mina syskon, det kmr bli tomt och ensamt, Fast miki kommer ju hem i sommar. Men har alltid haft dem kring mej så det kommer kännas konstigt att helt plötsligt vara ensam :( Men jag kan ju hälsa på hos bebban och miki med.. Och dem hos mej!!

Nu ska jag laga mat !! Ha en bra kväll alla.......




Take care // Sandyliciooous


Länge länge sen !

Hej!

Oj vad längesen jag skrev,! Kanske ska försöka ta tag i bloggandet och skriva lite mer. Men  vart hittar man sin inspiration? Ibland känns det tröttsamt att bara sitta och skriva vad man har gjort om dagarna. Men jag tror att åtminstone nu när man  har mycket saker framför sej så blir det lättare att ha något att skriva om.

Idag har jag varit hemma från skolan, vaknade upp med en hemskt migrän. Gick upp tog en tablett, sjukanmälde mej och gick och la mej i sängen på direkten igen. Känns inte bra att vara borta från skolan. Men med migrän skulle jag aldrig få för mej att gå till skolan med. Lite snuvig eller ont i magen kan man stå ut med. Sitter och väntar på att detta hemska regnovädret ska lugna ner sig lite, måste ut med vovvarna. Man får ju dra dem ut genom dörren när det ösregnar ute för att dem inte vill gå ut. Sen ska jag äta frukost eller vad man kallar det såhär sent.


psst. Idag har jag fixat en lite sen present till min syster Bebban, tror hon kommer bli väldans glad !!!! ;P
Kolla in hennes blogg , hon skriver antagligen om det sen när hon fått det !! Och jag med såklart :D


Som sagt , ska försöka ta tag i mitt skrivande nu, jag lovar!



Take care //Sandyliciooous

RSS 2.0